Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Αποκλεισμός με νέα ήττα για την ΑΕΚ

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Αποκλεισμός με νέα ήττα για την ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/8/2017 21:59
Η ΑΕΚ ηττήθηκε ξανά από την ΤΣΣΚΑ, αυτή τη φορά με 1-0 στην Μόσχα και πλέον θα παλέψει για τη συμμετοχή της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Σκόρερ ο Νάτχο (74’) για τους Ρώσους μετά από νέο κόρνερ!

Δεν τα κατάφερε στην Ρωσία η ΑΕΚ. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είχε πολύ δύσκολο έργο μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ και τελικά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε την πρόκριση με νέα νίκη, επικρατώντας με 1-0 της «Ένωσης» στη ρωσική πρωτεύουσα. Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» θα μπουν στην κλήρωση της Παρασκευής (4/8) για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε σχηματισμό 3-5-2 με Λιβάια και Κλωναρίδη στην κορυφή και τον Μάνταλο σε ρόλο «δεκαριού». Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 10’ είχε καλή στιγμή με σουτ του Μάνταλου, όμως ο Ακινφέεφ απομάκρυνε στη γωνία του. Ακολούθησαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες για την ΤΣΣΚΑ, αφού στο 14’ ο Βιτίνιο αστόχησε με σουτ από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 15’ ο Βραζιλιάνος πλάσαρε άστοχα σε τετ-α-τετ με τον Ανέστη.

Παρά το δυνατό ξεκίνημα, το παιχνίδι δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Η ΑΕΚ έφτανε μέχρι την περιοχή της ΤΣΣΚΑ, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει τους γηπεδούχους. Κάποια κερδισμένα κόρνερ και μια κεφαλιά του Γιόχανσον (45’) ήταν ότι είχε να επιδείξει επιθετικά η «Ένωση» στο πρώτο μέρος. Από την πλευρά τους οι Ρώσοι δεν απείλησαν με εξαίρεση τα δύο σουτ του Βιτίνιο στο πρώτο τέταρτο.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία της επανάληψης άνηκε στην ΤΣΣΚΑ με σουτ του Τζαγκόεφ (56’) που πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Εφτά λεπτά μετά (63’) η ΑΕΚ έφτασε μια «ανάσα» από το 0-1 που θα την έβαζε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης. Ο Ακινφέεφ δεν απέκρουσε σταθερά το μακρινό σουτ του Γιόχανσον, που βρήκε στο δοκάρι, ο Κλωναρίδης πήρε το… ριμπάουντ, όμως το σουτ του ήταν απελπιστικά άστοχο.

Οι Ρώσοι γλίτωσαν το γκολ και στο 74’ έριξαν τη χαριστική βολή. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Β. Μπερεζούτσκι πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και με προβολή ο Νάτχο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τρία γκολ από τρεις εκτελέσεις κόρνερ η ιστορία του ζευγαριού, με την ΑΕΚ να πληρώνει τα προβλήματα στην αντιμετώπιση των στημένων. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και η «Ένωση» θα μπει στην κλήρωση για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεφ, Μ. Φερνάντες, Βέρνμπλουμ, Βάσιν, Αλ. Μπερεζούτσκι, Τζαγκόεφ (72' Νάτχο), Βιτίνιο, Γκολόβιν (81' Μιλάνοφ), Β. Μπερεζούτσκι, Σένικοφ, Τσάλοφ (69' Ολανάρε).

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Βράνιες, Λόπες, Σιμόες (77' Γαλανόπουλος), Γιόχανσον, Μάνταλος, Κλωναρίδης (77' Γιακουμάκης), Λιβάγια (71' Χριστοδουλόπουλος).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.