Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Με Παρτίζαν ή Μπούντουτσνοστ ο Ολυμπιακός

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Με Παρτίζαν ή Μπούντουτσνοστ ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/7/2017 13:17
Το νικητή του ζευγαριού Παρτίζαν - Μπούντουτσνοστ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Νίκη με 2-0 πήραν οι Σέρβοι στο πρώτο παιχνίδι.

Τη σερβική Παρτίζαν ή την Μπούντουτσνοστ από το Μαυροβούνιο θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον 3ο προκριματικό γύρο. Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν απέναντι στους πρωταθλητές Σερβίας, οι οποίοι έχουν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη τους με 2-0 στο Βελιγράδι.

Οι Πειραιώτες θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στις 25 ή 26 Ιουλίου, ενώ η ρεβάνς θα γίνει μια εβδομάδα μετά (1 ή 2 Αυγούστου) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σε περίπτωση πρόκρισης, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα προκριθούν στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και θα διεκδικήσουν την είσοδο στους «χρυσοφόρους» ομίλους. Διαφορετικά, θα μπουν στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ και θα κυνηγήσουν την είσοδο στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Παρτίζαν κατέκτησε την πρώτη θέση στο σερβικό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, τερματίζοντας τρεις βαθμούς πάνω από τον 2ο Ερυθρό Αστέρα, παρότι μπήκε με μειονέκτημα στα πλει-οφ. Μάλιστα, κατέκτησε και το Κύπελλο Σερβίας, νικώντας με 1-0 τον Ερυθρό Αστέρα σε έναν επεισοδιακό τελικό, ολοκληρώνοντας ένα εκπληκτικό αήττητο σερί που τρέχει από τον Αύγουστο του 16, με 33-4-0 σε όλες τις διοργανώσεις!

Παρά το νταμπλ, ο τεχνικός Μάρκο Νίκολιτς, έχοντας άκρως δελεαστική πρόταση από την Βιντεότον, υπέβαλε παραίτηση, με τη διοίκηση να στρέφεται στην περίπτωση του Μίροσλαβ Tζούκιτς (πρώην Βαγιαδολίδ, Βαλένθια, Κόρδοβα). Στον πάγκο της Παρτίζαν κάθισε και το 2007. Η σερβική ομάδα είναι αήττητη στην έδρα της στα έξι τελευταία της παιχνίδια της στη διοργάνωση, ενώ να σημειωθεί πως το πρωτάθλημα της χώρας ξεκινάει στις 22 Ιουλίου, πράγμα που σημαίνει πως θα έχει αρκετά επίσημα παιχνίδια στα πόδια της.

Στα μεταγραφικά, θα δώσει μάχη για να κρατήσει το εξαιρετικό δίδυμο στην επίθεση, τους Τζούρτζεβιτς (29/24) και Λεονάρντο (34/24). Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο μπακ Μιλένκοβιτς που κατέληξε στην Φιορεντίνα, ενώ στις προσθήκες, απέκτησε τον νεαρό χαφ Ντανίλο Πάντιτς ως δανεικό από την Τσέλσι, τον στόπερ Μίλετιτς από τη Βέστερλο και τον χαφ Ντζέρλεκ ως ελεύθερο από την ΟΦΚ.

Στον αντίποδα, η Μπούντουτσνοστ κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Μαυροβούνιο με απίστευτο τρόπο, υπερτερώντας στην τριπλή ισοβαθμία των Ζέτα και Μλάντοστ. Νέος τεχνικός από τον Ιούνιο ο Ντράγκαν Κάζιτς, όντας πρώην τεχνικός στις ισλανδικές Βεστμαναεϊάρ και Βικινγκούρ. Στα μεταγραφικά, θεωρείται αποδυναμωμένη, αφού παρελθόν αποτέλεσαν αρκετοί βασικοί με μεγαλύτερη απώλεια αυτή του αρχισκόρερ Βούγιοβιτς (32/12).

Η νίκη της Παρτίζαν επί της Μπούντουτσνοστ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.