Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γρηγορίου: «Θα ήθελα ένα γκολ ακόμα»

Γρηγορίου: «Θα ήθελα ένα γκολ ακόμα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/7/2017 01:28
Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Μιχάλη Γρηγορίου η νίκη του Πανιωνίου με 2-0 επί της Γκόριτσα, καθώς ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως θα ήθελε ακόμα ένα γκολ για να «κλειδώσει» η πρόκριση.

Ο Πανιώνιος κέρδισε με 2-0 την Γκόριτσα στη Νέα Σμύρνη και έκανε καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου υποστήριξε πως το τελικό αποτέλεσμα του αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση, καθώς θα ήθελε ακόμα ένα γκολ για να «κλειδώσει» η πρόκριση, ωστόσο πρόσθεσε πως ήταν σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα του δεν δέχτηκε εκτός έδρα γκολ:

«Το πρώτο δείγμα ήταν θετικό. Μετά από 26 ημέρες προετοιμασία και μόλις δύο φιλικά θέλαμε να πάρουμε ένα σκορ που θα μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για τη ρεβάνς. Νομίζω πως τα καταφέραμε. Θα ήθελα κάτι παραπάνω όπως εξελίχθηκε το ματς, αλλά τα παιδιά έκαναν μία υπερπροσπάθεια. Το ζητούμενο ήταν να μην δεχθούμε γκολ. Πάμε τώρα στη ρεβάνς με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση.

Η Γκόριτσα είναι πιο έτοιμη ομάδα από εμάς, αλλά εμένα μου αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση το αποτέλεσμα. Θα ήθελα ένα γκολ ακόμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την υπερπροσπάθεια και ευχαριστώ τον κόσμο για τη βοήθεια που μας έδωσε. Μας βοήθησε και πριν το ματς, αλλά και για την υποδοχή του στο πρόσωπό μου
».

Για τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία που είδε στην ομάδα του: «Είδα διάθεση και αυτοπεποίθηση. Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που έχει μέταλλο και φανέλα, αλλά εκτός από λίγων παικτών δεν ξέρω πόσοι έχουν παίξει σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Γι' αυτό πήρα το ρίσκο να ξεκινήσει ο Μασούντ και ο Χατζισαφί που έχουν σχετική εμπειρία. Τα παιδιά έβγαλαν κομμάτι της τακτικής που έχουμε κάνει αμυντικά και επιθετικά. Αν υπάρχει κάποιο αρνητικό, είναι ότι δεν πετύχαμε ακόμη ένα γκολ, ώστε να διασφαλίσουμε από σήμερα την πρόκριση. Αν πριν από ματς, μας έλεγαν ότι θα κερδίσουμε 2-0, θα το... παίρναμε. Αλλά στην εξέλιξη του παιχνιδιού μπορούσαμε περισσότερα πράγματα. Έτσι στα παιδιά βγήκε και το αίσθημα της αυτοσυντήρησης. Θέλω να αυξήσουμε την επιθετικότητά μας. Να βγάλουμε νέα πράγματα. Θέλουμε ακόμη πολύ δουλειά».

Σρέμπρνιτς: «Καλύτερη ομάδα ο Πανιώνιος»


Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Γκόριτσα, Μίραν Σρέμπρνιτς, παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Πανιωνίου και πως η ομάδα του έχει πλέον λίγες πιθανότητες:

«Το παιχνίδι ήταν σκληρό. Οι παίκτες μας είναι νεαροί και επηρεάστηκαν από την κόκκινη. Ελπίζουμε στην ρεβάνς να μπορέσουμε να ανατρέψουμε το 2-0. Οι αντίπαλοί μας ήταν καλύτερη ομάδα. Στην ρεβάνς δεν θα πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη. Πλέον έχουμε λίγες πιθανότητες, αλλά θα παλέψουμε. Ο Πανιώνιος έχει καλούς επιθετικούς και πλάγιους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.