Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: 3x3 οι Κύπριοι, κάζο για Γαλατασαράι!

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: 3x3 οι Κύπριοι, κάζο για Γαλατασαράι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/7/2017 02:08
Απόλλων Λεμεσού, ΑΕΚ Λάρνακας και ΑΕΛ έκαναν βήμα πρόκρισης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ στον αντίποδα η Γαλτασαράι γνώρισε ήττα-σοκ με 2-0 από την σουηδική Όστερσαντ, κινδυνεύοντας με πρόωρο αποκλεισμό.

Με το ένα πόδι στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκονται οι κυπριακές ομάδες μετά τα σημερινά αποτελέσματα. Ο Απόλλων Λεμεσού νίκησε με 3-0 τη Ζάρια στην Κύπρο (10’ Σκέμπρι, 22’ Ντα Σίλβα, 28’ Πέδρο οι σκόρερ) και έθεσε γερές βάσεις πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στη Μολδαβία.

Από την άλλη, η ΑΕΚ Λάρνακας, με σκόρερ τον Τρουγιόλς (70′) νίκησε 1-0 την Κορκ Σίτι στην Ιρλανδία, ενώ νίκη με το ίδιο σκορ πήρε και η ΑΕΛ, η οποία πέρασε με 1-0 από την έδρα της Προγκρές (σ.σ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Ρέιντζερς). Το γκολ για την κυπριακή ομάδα πέτυχε στο 66’ ο Αρουαμπαρένα, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν τρία δοκάρια για να διευρύνουν το προβάδισμα τους.

Στα άλλα παιχνίδια, ξεχωρίζει η ήττα-σοκ της Γαλατασαράι με 2-0 στην έδρα της σουηδικής Όστερσαντ, η οποία είχε βασικό τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο. Σε όλο το παιχνίδι έπαιξε και ο Γκάρι Ροντρίγκες για τους Τούρκους, με τον Ίγκορ Τούντορ να θεωρείται πλέον περσόνα νον γκράτα από τον κόσμο του συλλόγου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.