Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Νίκη-μισή πρόκριση με σούπερ Γεσίλ

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Νίκη-μισή πρόκριση με σούπερ Γεσίλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/7/2017 00:17
Με τον Γεσίλ να πετυχαίνει δύο γκολ και να κερδίζει την αποβολή του Κάβτσιτς, ο Πανιώνιος κέρδισε με 2-0 την Γκόριτσα στη Νέα Σμύρνη και έβαλε γερές βάσεις πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ έκανε ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» κέρδισαν με 2-0 την Γκόριτσα στη Νέα Σμύρνη και πλέον καλούνται να υπερασπιστούν το προβάδισμα τους στη ρεβάνς της Σλοβενίας.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ο Πανιώνιος είχε τον έλεγχο του ματς και το γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 12’, ο Κόρμπος βρήκε με κάθετη πάσα τον Γεσίλ και ο Γερμανός με εξαιρετικό σουτ «έγραψε» το 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και μέχρι το ημίχρονο δημιούργησαν φάσεις για ένα δεύτερο γκολ. Στο 22’ ο Σόρτσον έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μασούρα από το ύψος της περιοχής, ενώ στο 35’ ο Έλληνας άσος αστόχησε από πλεονεκτική θέση, χάνοντας την ευκαιρία για το 2-0. Τρία λεπτά μετά, ο Χατζισαφί εκτέλεσε φάουλ, ο Μπανανά πήρε την κεφαλιά όμως ο Σόρτσαν με εξαιρετική επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Ένα λεπτό πριν τα 45’, ο Γεσίλ έκλεψε την μπάλα απ' τον Κάβτσιτς και λίγο πριν μπει μέσα στην μεγάλη περιοχή ανατράπηκε απ' τον αμυντικό της Γκόριτσα, με τον διαιτητή να του δείχνει την απευθείας κόκκινη κάρτα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον Πανιώνιο, αφού στο 47’ ο Γεσίλ βρέθηκε απέναντι στον Σλοβένο πορτιέρο και δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 2-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι έκαναν σωστή διαχείριση και στο 70’ έφτασαν μια «ανάσα» από το 3-0, με τον Γεσίλ να αστοχεί απέναντι από τον Σόρτσαν. Η μοναδική απειλή της Γκόριτσα ήρθε στο 59’, με τον Κότνικ να αποκρούει εντυπωσιακά το απευθείας φάουλ του Τσέλτσερ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.