Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ιδανικό «αντίο» για Τότεναμ στο «Λέιν» (vid)

Πρέμιερ Λιγκ: Ιδανικό «αντίο» για Τότεναμ στο «Λέιν» (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2017 21:38
Στο τελευταίο της παιχνίδι στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», η Τότεναμ κέρδισε με 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έβαλε τέλος στις ελπίδες των «κόκκινων διαβόλων» για την τετράδα. Ο απόλυτος χαμός στο φινάλε από τον κόσμο.

Με νίκη κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχαιρέτησε το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» η Τότεναμ. Στο τελευταίο της παιχνίδι στο ιστορικό γήπεδο, το οποίο χρησιμοποιεί για 118 χρόνια, οι «πετεινοί» κέρδισαν με 2-1 τους «κόκκινους διαβόλους» και έμειναν αήττητοι στην έδρα τους μετά από 52 χρόνια και τη σεζόν 1965-1966!

Στα του αγώνα, η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ των Γουανιάμα (6’) και Κέιν (48’), με τον Γουέιν Ρούνεϊ να μειώνει απλώς στο 71', για το τελικό σκορ. Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο δεν έχει μαθηματικές ελπίδες για την τετράδα και πλέον καλείται να κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ στον τελικό με τον Άγιαξ προκειμένου να εξασφαλίσει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Με το σφύριγμα της λήξης, πλήθος κόσμου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να πάρει ένα ενθύμιο από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Υπενθυμίζεται ότι οι «πετεινοί» θα μετακομίσουν στο Γουέμπλεϊ την επόμενη σεζόν, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες του νέου υπερσύγχρονου γηπέδου τους.

Ο χαμός στο φινάλε του αγώνα:




Η εκδήλωση της Τότεναμ για το «αντίο» στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν»:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.