Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κουρτουά: «Αφοσιωμένος στην Τσέλσι, θέλουμε το Τσάμπιονς Λιγκ»

Κουρτουά: «Αφοσιωμένος στην Τσέλσι, θέλουμε το Τσάμπιονς Λιγκ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2017 18:19
Την πρόθεση του να μείνει στην Τσέλσι και να διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με τους «μπλε» εξέφρασε ο Τιμπό Κουρτουά, βάζοντας τέλος στα σενάρια αποχώρησης για λογαριασμό της Ρεάλ.

Η Τσέλσι στέφθηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας και τη νέα σεζόν ετοιμάζεται για την επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από ένα χρόνο απουσίας. Ο Τιμπό Κουρτουά, με δηλώσεις του στη «Daily Mail», αποκάλυψε την επιθυμία του να παραμείνει στους «μπλε», θέτοντας ως στόχο την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου:

«Φυσικά είμαι αφοσιωμένος στην Τσέλσι. Του χρόνου έχουμε έναν νέο στόχο, το Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που η ομάδα κατέκτησε το τρόπαιο και πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες είναι διψασμένοι για να το κερδίσουν. Εγώ έχασα τον τίτλο στο τελευταίο λεπτό… Σίγουρα χρειαζόμαστε προσθήκες γιατί του χρόνου θα παίζουμε σε τέσσερις διοργανώσεις. Υπάρχει ήδη αρκετή ποιότητα, όμως η ομάδα χρειάζεται περισσότερο βάθος», δήλωσε ο Κουρτουά και σχολίασε σχετικά με την περασμένη σεζόν:

«Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν κάτι εκπληκτικό, ειδικά μετά την περσινή χρονιά, όπου ήμασταν μακριά από την κορυφή για αρκετό καιρό. Υπήρχαν στιγμές που ήμασταν μέχρι και στην 16η θέση. Ο κόσμος γελούσε και μας κριτίκαρε και σίγουρα δεν ήταν κάτι ωραίο όταν προέρχεσαι μετά από πρωτάθλημα. Ακούσαμε πολλά. Ότι ήμασταν τεμπέληδες και ότι δεν θέλαμε να νικήσουμε. Τίποτα από αυτά δεν ήταν αλήθεια…», ανέφερε ο Βέλγος

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.