Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρωταθλήτρια μετά από 18 χρόνια η Φέγενορντ

Πρωταθλήτρια μετά από 18 χρόνια η Φέγενορντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2017 18:00
Με τον Κάιτ να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Φέγενορντ κέρδισε με 3-1 την Χέρακλες και επέστρεψε στην κορυφή της Ολλανδίας μετά από 18 χρόνια. Έγραψε ιστορία ο Άγιαξ, σε μπαράζ παραμονής η Ρόντα του Αναστασίου.

Πρωταθλήτρια Ολλανδίας για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1998-99 στέφθηκε η Φέγενορντ. Η ομάδα του Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ επικράτησε 3-1 της Χέρακλες και τερμάτισε στο +1 από τον Άγιαξ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Φέγενορντ ήταν ο Ντίρκ Κάιτ. Ο 36χρονος σημείωσε χατ-τρικ (1’, 12’, 84’ πεν.) και οδήγησε την ομάδα του στο 15ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Το μόνο που κατάφερε η Χέρακλες ήταν να μειώσει στο 89’ για το τελικό 3-1, σκορ που την αφήνει εκτός πλει-οφ για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στην 2η θέση τερμάτισε ο Άγιαξ, ο οποίος κέρδισε με 3-1 την Βίλεμ στο «Άμστερνταμ», ωστόσο η νίκη του δεν είχε αντίκρισμα. Ντόλμπεργκ (38’), Σάντσες (48’) και Κλάασεν (66’) πέτυχαν τα γκολ για τον «Αίαντα», ο οποίος ξεκίνησε με τη νεότερη ενδεκάδα στην ιστορία του πρωταθλήματος (μέσος όρος 20 χρόνια και 139 μέρες).

Από την άλλη, η Ρόντα του Γιάννη Ανστασίου ηττήθηκε με 3-0 από την αδιάφορη Φίτεσε και έτσι θα διεκδικήσει τη σωτηρία μέσω των μπαράζ παραμονής.

Χαμός στο Ρότερνταμ για το πρωτάθλημα της Φέγενορντ:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.