Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη μισό… σεντόνι για Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη μισό… σεντόνι για Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2017 18:29
Με πρωταγωνιστή τον Κουτίνιο (2 γκολ, 1 ασίστ) η Λίβερπουλ διέλυσε με 4-0 την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και βρίσκεται μια νίκη μακριά από την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτοιμη να επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» κέρδισαν με 4-0 την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και με νίκη την τελευταία αγωνιστική στο «Άνφιλντ» κόντρα στην υποβιβασμένη Μίντλεσμπρο, θα εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην τετράδα.

Η επιλογή του Γιούργκεν Κλοπ θα βάλει τον Φελίπε Κουτίνιο πιο πίσω στον αγωνιστικό χώρο αποδείχθηκε κίνηση-ματ. Ο Βραζιλιάνος ήταν παντού στο γήπεδο και από δική του ασίστ στο 35’ ο Στάριτζ «έγραψε» το 1-0. Στο φινάλε του πρώτου μέρους, η Γουέστ Χαμ έχασε διπλή τεράστια ευκαιρία για το 1-1, με τον Αγιού να σημαδεύει δύο φορές το δοκάρι από το ένα μέτρο!

Οι «κόκκινοι γλίτωσαν» την ισοφάριση και στο 57’ πέτυχαν δεύτερο γκολ με όμορφη ενέργεια του Κουτίνιο, δευτερόλεπτα μετά το οριζόντιο δοκάρι που σημάδεψε ο Βαινάλντουμ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μάτιπ έριξε αγκωνιά στον Ριντ και έκανε και χέρι στην περιοχή της Λίβερπουλ, ωστόσο δεν δόθηκε παράβαση και στην κόντρα ο Κουτίνιο «έγραψε» το 3-0, βάζοντας οριστικό τέλος στην υπόθεση νίκη.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 76’ ο Οριγκί, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 υπέρ των φιλοξενούμενων. Με τη νίκη, η Λίβερπουλ έφτασε τους 73 βαθμούς και αν μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, θα γίνει η πρώτη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ με αντίστοιχη συγκομιδή που δεν τερματίζει στην πρώτη τετράδα.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.