Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαββίδης: «Έπρεπε να το πάρουμε, η ηγεμονία του Ολυμπιακού τελειώνει»

Σαββίδης: «Έπρεπε να το πάρουμε, η ηγεμονία του Ολυμπιακού τελειώνει»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/5/2017 01:07
Ο Ιβάν Σαββίδης χαρακτήρισε σωστή την απόφαση να διεξαχθεί κανονικά ο τελικός, ευχήθηκε το Κύπελλο να είναι η αρχή για μεγάλες νίκες του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε πως «η ηγεμονία του Ολυμπιακού τελειώνει». Ποια η ατάκα που είπε στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πανευτυχής για την κατάκτηση του Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αποκάλυψε ότι ένιωθε σίγουρος για την κατάκτηση του τροπαίου, τονίζοντας μάλιστα πως ο «Δικέφαλος» αξίζει και δεύτερο τίτλο την φετινή χρονιά.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τους πάντες από την ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά και όσους συμμετείχαν για την ασφάλεια του τελικού Κυπέλλου, τόνισε ότι η «ηγεμονία του Ολυμπιακού τελειώνει», ενώ αποκάλυψε τι είπε στον Δημήτρη Μελισσανίδη («θα το χαρείς περισσότερο με την χαρά μου, παρά με την δική σου»)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στον τελικό με την ΑΕΚ:


«Ημασταν τόσο ενωμένοι στο στόχο μας. Εχω πει με λίγο υπερβολικό τρόπο ότι πάμε για το Κύπελλο αλλά είχαμε απόλυτο συναίσθημα ότι πρέπει να το πάρουμε. Παρακολουθούμε το ποδόσφαιρο και βλέπαμε ότι η ομάδα μας άξιζε δύο Κύπελλα. Βεβαίως ξεκινήσαμε κάπως νευρικά, βάλαμε το γκολ μετά δεχθήκαμε ένα περίεργο γκολ και μετά όποιος το έβαζε θα το έπαιρνε.

Ξέρω όλα τα παιδιά ήθελαν να κάνουν το δώρο το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ και τα κατάφεραν. Χθες τους είπα μία κουβέντα. Να φέρετε τον τίτλο στην Θεσσαλονίκη. Και βεβαίως θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν δουλέψει σε αυτή την διαδικασία. Ολα τα γραφεία, όλους τους προπονητές, όλους τους ποδοσφαιριστές, όλους τους φιλάθλους. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Και βεβαίως έχω πει στον Ιβιτς ότι όσο περίεργο και αν είναι ότι εγώ πίστευα πως θα κερδίσει το Κύπελλο. Και σήμερα δεν τους συνόδευσα στο λεωφορείο αλλά είπα στον Ιβιτς ότι είμαι σίγουρος ότι θα πάρει το Κύπελλο
».

Για την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΑΕΚ. Ηταν ένα αρκετό ήρεμο παιχνίδι. Αν και υπήρχαν κάποια σκληρά σημεία αν και είναι τελικός Κυπέλλου. Και σήμερα είπα στον Μελισσανίδη, "Δημήτρη ξέρω πως θα χαρείς περισσότερο στην δική μου χαρά παρά στην δική σου". Γιατί το άξιζε ο ΠΑΟΚ».

Για την συνέχεια και τον Ολυμπιακό:

«Το μόνο που θέλω να ευχηθώ να είναι μια αρχή για μεγάλες νίκες. Αυτό πρέπει να το αποδεχτούμε και να συνεχίσουμε. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να είναι μονοπώλιο. Ο Ολυμπιακός δεν καταλαβαίνει ότι τελειώνει η ηγεμονία του. Αλλά αυτό συμβαίνει. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατή ομάδα απ΄ αυτούς και οικονομικά. »

Για την ασφάλεια και την αστυνομία:

«Θέλω να ευχαριστήσω επίσης την ασφάλεια σήμερα στο γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω την αστυνομία του Βόλου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έτρεξαν για να γίνει πολύ γρήγορα ο τελικός και με πολύ άξιο τρόπο τα κατάφεραν. Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΕΠΟ που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έκαναν τα πάντα για γίνει ο τελικός. Ευχαριστώ και τον Υφυπουργό Αθλητισμού. Υπήρχε μια ανησυχία για να αναβληθεί ο τελικός αλλά ο κύριος Δρόσος και ο κύριος Βασιλειάδης πήραν την σωστή απόφαση».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.