Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τεσσάρα με τις «ρεζέρβες» η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τεσσάρα με τις «ρεζέρβες» η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/5/2017 23:56
Με δύο γκολ από τους Χάμες (3’, 11’) και Μοράτα (30’, 35’) η Ρεάλ διέλυσε με 4-0 την υποβιβασμένη Γρανάδα στην Ανδαλουσία και έπιασε ξανά την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Λίγες ώρες μετά τον περίπατο της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Βιγιαρεάλ (4-1), η Ρεάλ πέρασε με 4-0 από την έδρα της Γρανάδα και ισοβαθμεί ξανά με τους Καταλανούς στην κορυφή της Πριμέρα. Οι «μπλαουγκράνα» υπερτερούν στην ισοβαθμία, αλλά η «βασίλισσα» έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποφάσισε να ξεκουράσει σχεδόν όλους τους βασικούς (Ρονάλντο, Μπενζεμά, Νάβας, Κρόος, Μόντριτς, Μαρσέλο, Ίσκο) ενόψει της ρεβάνς με την Ατλέτικο για τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο η Ρεάλ δεν συνάντησε κανένα απολύτως πρόβλημα, «καθαρίζοντας» το ματς από το πρώτο μέρος.

Μόλις στο 3’ ο Χάμες «έγραψε» το 1-0 από κοντά έπειτα από ασίστ του Λούκας Βάθκεθ, ενώ στο 11’ ο Κολομβιανός πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ με κεφαλιά, φτάνοντας τα 8 τέρματα στο πρωτάθλημα. Η Ρεάλ είχε την απόλυτη υπεροχή και στο 30’ πέτυχε και τρίτο γκολ χάρη σε πλασέ στην κίνηση από τον Μοράτα. Ο Ισπανός πανηγύρισε ξανά πέντε λεπτά μετά, «γράφοντας» το 4-0 με εξαιρετική ενέργεια και τελείωμα από πλάγια θέση.

Η Ρεάλ θα μπορούσε να πάει με μεγαλύτερο προβάδισμα στο ημίχρονο, ωστόσο στο 42’ το σουτ του Βάθκεθ χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 45’ ο Καζεμίρο αστόχησε σε κενή εστία. Στο δεύτερο μέρος, η «βασίλισσα» έκανε συντήρηση δυνάμεων, ωστόσο είχε κάποιες φάσεις για 5ο γκολ, με μεγαλύτερη το δοκάρι του Ντανίλο στο 61’. Τελικά το 4-0 έμεινε ως το φινάλε και η Ρεάλ ανέβηκε ξανά στην κορυφή, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε (η «βασίλισσα» έχει να δώσει τρία παιχνίδια).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.