Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Ρονάλντο οδηγεί τη Ρεάλ στο Κάρντιφ!

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Ρονάλντο οδηγεί τη Ρεάλ στο Κάρντιφ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/5/2017 23:38
Με χατ-τρικ του Ρονάλντο (10’, 73’, 86’) η Ρεάλ κέρδισε με 3-0 την Ατλέτικο στο «Μπερναμπέου» και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για το 12ο ευρωπαϊκό!

Μια «ανάσα» από τη δεύτερη σερί παρουσία της σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Ρεάλ. Με τον Ρονάλντο να πετυχαίνει χατ-τρικ για δεύτερο σερί ευρωπαϊκό ματς, η «βασίλισσα» κέρδισε με 3-0 την Ατλέτικο στο «Μπερναμπέου» και πολύ δύσκολα θα χάσει την πρόκριση για τον τελικό του Κάρντιφ. Μετά τα πέντε γκολ στα δύο ματς με την Μπάγερν, ο «CR7» πήρε ξανά από το χέρι την Ρεάλ, φτάνοντας τα 10 γκολ σε 11 αγώνες στη φετινή διοργάνωση και συνολικά τα 103 τέρματα στο θεσμό (52 στα νοκ-άουτ, 51 στη φάση των ομίλων).

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου ότι περίμενε την Ρεάλ να έμπαινε πολύ δυνατά στο ματς, πιέζοντας από το ξεκίνημα για να πάρει προβάδισμα. Έτσι και έγινε! Οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια και στο 7’ είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, αναγκάζοντας τον Όμπλακ να προβεί σε διπλή απόκρουση στα σουτ των Καρβαχάλ και Μπενζεμά.

Το 1-0 ήρθε τρία λεπτά μετά, όταν μετά από σέντρα του Ράμος, ο Σάβιτς απομάκρυνε με το κεφάλι στον Καζεμίρο, αυτός τη γύρισε στον Ρονάλντο και ο Πορτογάλος με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Να σημειωθεί πως οι παίκτες της Ατλέτικο ζήτησαν οφσάιντ του Ρονάλντο στο γέμισμα του Ράμος. Στο 16’ ο Όμπλακ χρειάστηκε να επέμβει διώχνοντας εντυπωσιακά την κεφαλιά του Βαράν και στο επόμενο λεπτό, ο Νάβας νίκησε σε τετ-α-τετ τον Γκαμεϊρό, στην μοναδική φάση της Ατλέτικο στο πρώτο μέρος.Η Ρεάλ δεν συνάντησε άλλο πρόβλημα, κάτι που απεικονίζεται και στην στατιστική, αφού το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με 11-1 τελικές! Στο 24’ το μακρινό σουτ του Μόντριτς πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ πέντε λεπτά μετά το γυριστό του Μπενζεμά από τη μικρή περιοχή κατέληξε λίγο άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μόντριτς στο 45’, με το 1-0 να μένει ως το ημίχρονο.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ζιντάν πέρασε στο ματς τον Νάτσο αντί του τραυματία Καρβαχάλ, ενώ από την πλευρά του, ο Σιμεόνε προχώρησε σε διπλή αλλαγή, ρίχνοντας τους Τόρες και Γκαϊτάν αντί των Γκαμεϊρό και Νίγκεθ. Η Ατλέτικο κέρδισε κάποια μέτρα, αλλά δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απειλήσει τους γηπεδούχους, δείχνοντας άνευρη και χωρίς ιδέες στο παιχνίδι της.

Η Ρεάλ είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο 73’ «έγραψε» το 2-0 με εξαιρετικό σουτ του Ρονάλντο, ύστερα από κερδισμένη μονομαχία με τον Φιλίπε Λουίς. Το… κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 86’, όταν μετά από επέλαση του Βάθκεθ, ο Καζεμίρο άφησε την μπάλα για τον Ρονάλντο και ο Πορτογάλος με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, βάζοντας… φωτιά στο «Μπερναμπέου».

Το 3-0 φαντάζει καταδικαστικό για την Ατλέτικο, η οποία κυνηγάει πλέον ένα θαύμα στη ρεβάνς του «Βιθέντε Καλντερόν» για να βρεθεί αυτή στον τελικό και να μην αποκλειστεί για 4η σερί χρονιά από την «βασίλισσα». Η Ρεάλ δεν έχει αποκλειστεί ποτέ έχοντας νικήσει με 3-0 στο πρώτο ματς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει σκοράρει 1+ γκολ για 59 σερί ματς και θέλει άλλα δύο για να ισοφαρίσει το ρεκόρ της Μπάγερν.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ (46' Νάτσο), Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ισκο (67' Ασένσιο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (77' Λούκας Βάθκεθ)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Λούκας, Σάβιτς, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Κόκε, Σαούλ (57' Γκαϊτάν), Καράσκο (68' Κορέα), Γκριεζμάν, Γκαμεϊρό (57' Τόρες).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.