Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Διπλό» με γκολάρα η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: «Διπλό» με γκολάρα η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/5/2017 00:03
Με τρομερό γκολ του Τσαν με ανάποδο ψαλίδι, η Λίβερπουλ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Γουότφορντ και πήρε σημαντική νίκη στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δοκάρι στο 90+4’ είχαν οι γηπεδούχοι, τραυματίστηκε ο Κουτίνιο.

Η Λίβερπουλ τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Γουότφορντ ωστόσο με τρομερό γκολ του Τσαν, πήρε τη νίκη με 1-0 στο «Βίκαρατζ Ρόουντ» και ανέβηκε ξανά μόνη στην 3η θέση με +3 από την 4η Μάντσεστερ Σίτι, που έχει αγώνα λιγότερο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε «στραβά» για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αφού μόλις στο 5’ ο Κουτίνιο τραυματίστηκε και λίγο αργότερα έδωσε τη θέση του στον Λαλάνα, ο οποίος επέστρεψε σε αγώνα πρωταθλήματος μετά τις 19 Μαρτίου. Η αναμέτρηση δεν είχε καλό ρυθμό, καθώς με εξαίρεση ένα σουτ του Τσαν (21’), το οποίο έδιωξε ο Γκόμες, καμία ομάδα δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις.

Ωστόσο, στο τελευταίο πεντάλεπτο η Λίβερπουλ ανέβασε την απόδοση της, είχε δοκάρι στο 41’ με τρομερό σουτ του Λαλάνα και στις καθυστερήσεις (45+2’) πήρε το προβάδισμα με τρομερό ψαλιδάκι του Τσαν.

Στο δεύτερο μέρος η Γουότφορντ κέρδισε μέτρα και προσπάθησε να βρει απάντηση στο γκολ του Γερμανού, ωστόσο δυσκολεύονταν να απειλήσει με αξιώσεις, εν αντιθέσει με την Λίβερπουλ, που έβρισκε φάσεις στις αντεπιθέσεις. Στο 49’ ο Γκόμες έδιωξε με γροθιές το απευθείας φάουλ του Μίλνερ, ενώ στο 53’ ο πορτιέρο της Γουότφορντ αντέδρασε σωστά και στο φαλτσαριστό σουτ του Οριγκί.

Η απάντηση της Γουότφορντ ήρθε στο 68’ με σουτ του Καπού, το οποίο έδιωξε ο Μινιολέ, ενώ στο 88’ ο Γκόμες απομάκρυνε με το πόδι το σουτ του Μάτιπ, κρατώντας το μηδέν. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βραζιλιάνος πορτιέρο κράτησε ζωντανή την Γουότφορντ, νικώντας σε τετ-α-τετ τον Στάριτζ και στο 90+4’ οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» την ισοφάριση, με το σουτ του Πρέντλ να τραντάζει το δοκάρι. Η Λίβερπουλ κράτησε το μηδέν και το τελικό 1-0 την έφερε προσωρινά στο +3 από την 4η Μάντσεστερ Σίτι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.