Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σιμεόνε: «Να εκμεταλλευτούμε τα κενά που θα μας παρουσιαστούν»

Σιμεόνε: «Να εκμεταλλευτούμε τα κενά που θα μας παρουσιαστούν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/5/2017 01:56
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε υποστήριξε πως περιμένει ένα πολύ σκληρό παιχνίδι στον πρώτο ημιτελικό με την Ρεάλ και τόνισε πως οι παίκτες του θα παίξουν στο «Μπερναμπέου» με την καρδιά των οπαδών των «ροχιμπλάνκος».

Να περιορίσει την Ρεάλ στο επιθετικό κομμάτι και να εκμεταλλευτεί τα κενά που θα της παρουσιαστούν θα επιδιώξει η Ατλέτικο, στον πρώτο ημιτελικό με την «βασίλισσα» στο «Μπερναμπέου», όπως υποστήριξε ο Ντιέγκο Σιμεόνε:

«Δύο πολύ μεγάλες ομάδες αναμένεται να αναμετρηθούν την Τρίτη. Περιμένω ότι η Ρεάλ θα ξεκινήσει πολύ δυνατά το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουν να μας πληγώσουν από τα πρώτα λεπτά, ποντάροντας στην ένταση που βγάζουν οι παίκτες τους. Εμείς θα επιχειρήσουμε να οδηγήσουμε το παιχνίδι στο σημείο που νιώθουμε πιο άνετα. Θα είναι σκληρό ματς και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τους χώρους που θα παρουσιαστούν. Έχω πάντα άγχος για τα νοκ άουτ ματς, είτε παίζουμε με τη Λεγανιές είτε με τη Ρεάλ Μαδρίτης είτε με τη Λας Πάλμας».

Για το πρόβλημα στο δεξί άκρο της άμυνας μετά και τον τραυματισμό του Χοσέ Μαρία Χιμένεθ, ανέφερε: «Έχω αποφασίσει ποιος θα παίξει σ’ αυτή τη θέση. Το γεγονός ότι υπάρχουν απουσίες είναι σημαντικό γιατί δεν έχουμε άλλον που να παίζει σ’ αυτή τη θέση. Όμως το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό παιχνίδι και η ομάδα μπορεί να παραμείνει σταθερή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι παίκτες που θα επιλέξω, θα παίξουν με την καρδιά των οπαδών της Ατλέτικο».

Όσον αφορά το σχόλιο του για τον Ζινεντίν Ζιντάν: «Αυτό που έχει καταφέρει ο Ζιντάν είναι θεαματικό. Έχει καταφέρει να χτίσει μια μεγάλη ομάδα, πολύ, πολύ καλή, επαναφέροντας την ισορροπία στα αποδυτήρια»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.