Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μπροστά στα περιστατικά ο κ. Μαρινάκης»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μπροστά στα περιστατικά ο κ. Μαρινάκης»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/5/2017 15:22
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για το θέμα των καταγγελιών του ποδοσφαιριστή του Πλατανιά, Αλέξανδρου Αποστολόπουλου, κάνοντας λόγο ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρισκόταν αυτοπροσώπως εκείνη την ώρα μπροστά στα περιστατικά.

Ανακοίνωση-απάντηση στην τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που κάνει λόγο για μεθόδευση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» και τον παίκτη του Πλατανιά, Αποστολόπουλου, εξέδωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο Δικέφαλος έριξε το μπαλάκι στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου και υποστηρίζει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρισκόταν αυτοπροσώπως εκείνη την ώρα μπροστά στα περιστατικά. Παράλληλα χαρακτηρίζει «χάδι» την πρωτόδικη ποινή του Ολυμπιακού από τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και κλείνει αναφέροντας πως «η ομερτά έσπασε».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:


«Αντί να ψάχνουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πίσω από πολλές διαφορετικές επώνυμες καταγγελίες, στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ας ασχοληθούν με την υπερασπιστική τους γραμμή. Θα έχουν δει οι έμπειροι νομικοί τους πως το σχέδιο απαξίωσης των μαρτύρων δεν τους βγήκε αποτελεσματικό, με βάση την πλήρη καταδίκη τους για όσα έγιναν στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ, έστω κι αν η πρωτόδικη ποινή ήταν «χάδι».

Αν αναρωτιούνται γιατί άργησαν να ανοίξουν τα στόματα, ας αναλογιστούν τις πρακτικές με τις οποίες προσπάθησαν να τα κρατήσουν κλειστά. Σε κάθε περίπτωση φανταζόμαστε ότι και εκείνοι επιθυμούν να ασκηθεί τάχιστα η πειθαρχική δίωξη για να…πέσουν οι σκευωρίες. Εκεί προφανώς και οι κάμερες θα μπορούσαν να δώσουν την απάντηση για τα όσα….ψευδή καταγγέλλονται, εκτός και αν δεν είχαν χώρο στον σκληρό δίσκο τους… Ο κ. Σιμιτζόγλου είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος να φτάσει την υπόθεση ως το τέλος.

ΥΓ. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε τις πληροφορίες που λένε πως η εντολή να κλείσουν οι πόρτες για να μην καταγράφονται τα επεισόδια, δόθηκε προσωπικά από τον κ. Μαρινάκη που βρισκόταν αυτοπροσώπως εκείνη την ώρα μπροστά στα περιστατικά.

ΥΓ2. Δυστυχώς για εκείνους η ομερτά που με κάθε τρόπο προσπάθησαν να επιβάλουν έσπασε. Μπορεί να πήρε 20 χρόνια, αλλά τώρα ας το χωνέψουν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.