Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκησε Τσέλσι και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκησε Τσέλσι και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/4/2017 20:09
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-0 την αποκαρδιωτική Τσέλσι στο «Όλντ Τράφορντ» και έβαλε φωτιά στη μάχη για τον τίτλο, αφού η Τότεναμ βρίσκεται πλέον στο -4 από την κορυφή, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν. Ράσφορντ (7’) και Ερέρα (49’) τα γκολ, προηγήθηκε χέρι στο πρώτο τέρμα.

Τέλος στο αρνητικό σερί 12 αγώνων χωρίς νίκη απέναντι στην Τσέλσι έβαλε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της και οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν άνετη νίκη με 2-0, μένοντας ζωντανοί στη μάχη για την τετράδα.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό. Ο Ερέρα, αφού πήρε τη μπάλα με το χέρι, έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Ράσφορντ, ο Άγγλος επιθετικός ξέφυγε από τον Νταβίντ Λουίζ και με εύστοχο πλασέ νίκησε τον Μπέγκοβιτς, ο οποίος αντικατέστησε τον τραυματία Κουρτουά.

Το γρήγορο γκολ επηρέασε την Τσέλσι, η οποία δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να δείξει σημάδια αντίδρασης. Ο Ντιέγκο Κόστα ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι εξαφανισμένος ενώ ο Αζάρ αδυνατούσε να κουβαλήσει τη μπάλα, όντας καλά κλεισμένος από τους παίκτες της Γιουνάιτεντ, που κρατούσαν με άνεση το μηδέν.

Άλλη αξιόλογη φάση πλην του γκολ δεν είδαμε στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης η Γιουνάιτεντ έφτασε σε δεύτερο τέρμα. Στο 49’ έπειτα από φάση διαρκείας, ο Ερέρα επιχείρησε σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει στον Ζουμά και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0. Μετά το δεύτερο γκολ, οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στην Τσέλσι, η οποία όμως αδυνατούσε να δημιουργήσει αξιόλογη επίθεση. Η είσοδος των Φάμπρεγκας και Γουίλιαν δεν βοήθησε τους «μπλε», που με εξαίρεση ένα σουτ του Πέδρο (65’) δεν ανησύχησαν τον Ντε Χέα.

Η Γιουνάιτεντ έκανε σωστή διαχείριση και το τελικό 2-0 έβαλε την Τότεναμ στο κόλπο του τίτλου, όντας στο -4 από την κορυφή, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε. Στα αξιοσημείωτα, πως η Τσέλσι δεν είχε ούτε σουτ εντός στόχου σε παιχνίδι Πρέμιερ Λιγκ από τον Σεπτέμβριο του 2007. Αντίπαλος τότε ήταν ξανά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.