Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανάσταση με Μέσι η Μπαρτσελόνα

Ανάσταση με Μέσι η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/4/2017 00:53
Με δύο γκολ και μια ασίστ του Μέσι, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 3-2 την Σοσιεδάδ στο «Καμπ Νου», επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και έμεινε ζωντανή στη μάχη για τον τίτλο. Στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκαν και τα πέντε τέρματα της αναμέτρησης!

Τέλος στο αρνητικό σερί δύο συνεχόμενων ηττών έβαλε η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί επικράτησαν με 3-2 της Σοσιεδάδ στο «Κάμπ Νου» και μείωσαν ξανά στο -3 τη διαφορά από την Ρεάλ, πριν το μεταξύ τους παιχνίδι στο «Μπερναμπέου».

Μόλις στο 12’ ο Τερ Στέγκεν νίκησε σε τετ-α-τετ τον Βέλα και πέντε λεπτά αργότερα η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με σουτ του Μέσι από το ημικύκλιο. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια ωστόσο λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου έγινε πραγματικός… χαμός.

Στο 37’ ο Μέσι εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Ρούγι σε σουτ του Σουάρες και με έναν περίεργο τρόπο «έγραψε» το 2-0 σε κενή εστία. Στο 43’ η Σοσιεδάδ μείωσε σε 2-1 με αυτογκόλ του Ουμτιτί και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μέσι έδωσε στον Αλκάθερ για το 3-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μείωσαν σε 3-2 με υπέροχο πλασέ του Πριέτο.

Στην επανάληψη, οι Βάσκοι πίεσαν για να φέρουν το σκορ στα ίσια, ωστόσο το 3-2 έμεινε ως το φινάλε και η Μπαρτσελόνα διατηρήθηκε στο -3 από την Ρεάλ πριν τους δύο «τελικούς» με Γιουβέντους και Ρεάλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.