Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ανατροπή στο 90’ με σούπερ Ίσκο η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ανατροπή στο 90’ με σούπερ Ίσκο η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2017 20:13
Με δύο τρομερά γκολ του Ίσκο (το δεύτερο στο 90’) η Ρεάλ κέρδισε με ανατροπή (3-2) την Σπόρτινγκ Χιχόν εκτός έδρας και έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Το BBC έλειπε ωστόσο ο Ίσκο… ντύθηκε Ρονάλντο και με δύο εξαιρετικά γκολ χάρισε στη Ρεάλ τη νίκη με 3-2 στην έδρα της Χιχόν.

Το rotation του Ζινεντίν Ζιντάν αποδιοργάνωσε τους Μαδριλένους και η Σπόρτινγκ προηγήθηκε μόλις στο 13ο λεπτό. Ο Βέσπα με εκπληκτική λόμπα, έβγαλε τον Τσοπ απέναντι από τον Κασίγια και ο Κροάτης με ωραίο πλασέ στην κίνηση «έγραψε» το 1-0. Η απάντηση της Ρεάλ ήταν σχεδόν άμεση, αφού στο 17’ ο Ίσκο πέρασε τρεις παίκτες και με ιδανικό τελείωμα ισοφάρισε σε 1-1.

Η Χιχόν έκλεινε σωστά όλους τους χώρους και δεν επέτρεψε στην Ρεάλ να απειλήσει με αξιώσεις ως το ημίχρονο. Και αφού στο 48’ γλίτωσε το γκολ, με τον Μοράτα να μην σκοράρει σε κενή εστία, πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 50’ χάρη σε κεφαλιά του Βέσπα. Ο Ισπανός φορ της Ρεάλ πήρε το… αίμα του πίσω στο 59’, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Μαρσέλο.

Η Ρεάλ πίεσε ασφυχτικά για την ολική ανατροπή και τα κατάφερε στο 90’ χάρη σε τρομερό σουτ του Ίσκο έξω από την περιοχή. Το 3-2 έμεινε ως το φινάλε και η «βασίλισσα» ξέφυγε προσωρινά με +6 από την Μπαρτσελόνα πριν το μεταξύ τους παιχνίδι στο «Μπερναμπέου»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.