Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα για Μπιλμπάο, έγραψε ιστορία ο Βαλβέρδε

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα για Μπιλμπάο, έγραψε ιστορία ο Βαλβέρδε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/4/2017 23:53
Σε μια ιστορική βραδιά για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, η Μπιλμπάο διέλυσε με 5-1 την Λας Πάλμας και ανέβηκε προσωρινά στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Ιστορία έγραψε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς ο 53χρονος τεχνικός έγινε ο πρώτος προπονητής με 300 παιχνίδια στην ιστορία της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Μάλιστα το επίτευγμα του 53χρονου συνδυάστηκε με εμφατική νίκη των Βάσκων, οι οποίοι διέλυσαν με 5-1 την Λας Πάλμας στο «Σαν Μαμές» και σκαρφάλωσαν προσωρινά στην 6η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Το ξεκίνημα της Μπιλμπάο ήταν εκρηκτικό, καθώς στο 7’ ο Σαν Χοσέ «έγραψε» το 1-0 με καρφωτή κεφαλιά, ενώ στο 9’ ο Μουνιαίν σκόραρε με απευθείας φάουλ, διπλασιάζοντας το σκορ των γηπεδούχων.

Η Λας Πάλμας μείωσε σχεδόν άμεσα (12’) με κεφαλιά του Μπίγκας, επιστρέφοντας στο ματς, όμως στο 18’ η Μπιλμπάο «χτύπησε» στην κόντρα και «έγραψε» το 3-1 με τον Αντούριθ. Τα πάντα τελείωσαν στο 58’, με τον Μουνιαίν να πετυχαίνει δεύτερο προσωπικό με τρομερό σουτ από το ύψος της περιοχής για το 4-1. Μάλιστα, στο επόμενο λεπτό, οι Βάσκοι έκλεψαν τη μπάλα και πέτυχαν 5ο γκολ, με τον Αντούριθ να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.