Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Μπαρτσελόνα έριξε τριάρα στη Σεβίλλη

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Μπαρτσελόνα έριξε τριάρα στη Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/4/2017 23:00
Με εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο μέρος, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 3-0 τη Σεβίλλη στο «Καμπ Νου» και πέρασε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας. Μέσι (28’, 33’) και Σουάρες (25’) τα γκολ.

Συνεχίζει τα νικηφόρα αποτελέσματα η Μπαρτσελόνα. Με τρία γκολ σε διάστημα οχτώ λεπτών, οι Καταλανοί κέρδισαν με 3-0 τη Σεβίλλη στο «Καμπ Νου» και πέρασαν προσωρινά στο +1 από την Ρεάλ.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πήρε την πρωτοβουλία από το ξεκίνημα του αγώνα, έχοντας δοκάρι στο 3ο λεπτό με εξαιρετικό πλασέ του Μέσι. Στο 18’ ο Ράκιτιτς αστόχησε με κεφαλιά μέσα από την περιοχή, ενώ λίγο αργότερα ο Ενζονζί δεν κατάφερε να σκοράρει σε τετ-α-τετ με τον Τερ Στέγκεν.

Τη λύση για την Μπαρτσελόνα έδωσε στο 25’ ο Σουάρες, «γράφοντας» το 1-0 με ψαλιδάκι, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Μέσι! Τρία λεπτά μετά το MSN έκρυψε τη μπάλα και ο Μέσι πλάσαρε εύστοχα για το 2-0. Ο Αργεντινός «χτύπησε» ξανά στο 33’, «γράφοντας» το 3-0 με σουτ στην κίνηση. Μάλιστα, μ’ αυτό το γκολ ο Μέσι έφτασε τα 29 τέρματα σε 30 παιχνίδια απέναντι στη Σεβίλλη!

Το δεύτερο μέρος ήταν τυπική διαδικασία, με την Μπαρτσελόνα να είχε κάποιες καλές φάσεις για ένα τέταρτο γκολ. Στον αντίποδα, η Σεβίλλη δεν κατάφερε να μειώσει και να επιστρέψει στο ματς, με το 3-0 να μένει ως το φινάλε και την ομάδα του Σαμπάολι να υποχωρεί στην 4η θέση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.