Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε από το Περιστέρι ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε από το Περιστέρι ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/4/2017 19:22
Με γκολ των Μπίσεσβαρ (2’) και Κουλούρη (38’) ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ανέβηκε προσωρινά στην 2η θέση της βαθμολογίας, υποχρεώνοντας την ομάδα του Σα Πίντο σε 4η σερί ήττα.

Εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου στην Τούμπα πήρε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε με 2-0 από την έδρα του Ατρόμητου. Αυτή ήταν η 3η σερί νίκη για τον «δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος ξεπέρασε προσωρινά τον Πανιώνιο στην 2η θέση και ετοιμάζεται για τα δύο παιχνίδια με Παναθηναϊκό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τον ΠΑΟΚ, καθώς στο 2’ ο Λέοβατς έβγαλε κάθετη πάσα για τον Μπίσεσβαρ και αυτός με εύστοχο πλασέ «έγραψε» το 1-0. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να απαντήσει χωρίς αποτέλεσμα και στο 21’ ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε δοκάρι με τον Λέοβατς για ένα δεύτερο γκολ.

Οι Περιστεριώτες, με εξαίρεση ένα αδύναμο πλασέ του Λε Ταλέκ στο 11’, δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις και στο 38’ ο Κουλούρης έκανε δύο τα τέρματα του ΠΑΟΚ. Ο Κίτσιου με ωραία ενέργεια από τα δεξιά βρήκε τον Έλληνα άσο και αυτός με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, «γράφοντας» το 2-0.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (46’) ο Κουλούρης «φλέρταρε» με δεύτερο προσωπικό γκολ, καθώς το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στη συνέχεια ο Ατρόμητος κέρδισε μέτρα και έψαξε τον τρόπο για να επιστρέψει στο ματς, απειλώντας στο 48’ με κεφαλιά του Ντιγκινί, που έδιωξε ο Μπρκιτς. Στο 75΄ η εξ επαφής κεφαλιά του Φυτανίδη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και τελικά το 2-0 έμεινε ως το φινάλε, με τον ΠΑΟΚ να κάνει σωστή διαχείριση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.