Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη-«χρυσάφι» ο Ηρακλής, ζωντανή η Βέροια, «καθάρισε» ο Αστέρας

Σούπερ Λιγκ: Νίκη-«χρυσάφι» ο Ηρακλής, ζωντανή η Βέροια, «καθάρισε» ο Αστέρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/4/2017 20:06
Με γκολ του Δώνη, ο Ηρακλής κέρδισε με 1-0 τον Λεβαδειακό και έμεινε ζωντανός στη μάχη για την παραμονή. Όσο ζει ελπίζει η Βέροια (3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα), «καθάρισε» ο Αστέρας, 4-1 την ΑΕΛ.

Αποφασιστικό βήμα για την παραμονή έκανε ο Ηρακλής, ο οποίος κέρδισε με 1-0 τον Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο και μαζί με τους βαθμούς που αναμένεται να τους επιστραφούν, πιάνει τους Βοιωτούς στους 22 βαθμούς.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ήταν ανώτερη καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήρε τη νίκη με εξαιρετική κεφαλιά του Χρήστου Δώνη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γροντή. Ο «Γηραιός» είχε ευκαιρίες για να «κλειδώσει» το ματς, όμως το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και οι Θεσσαλονικείς πανηγύρισαν ένα σπουδαίο τρίποντο. Να σημειωθεί πως στο Εμάνουελ Περόνε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη που αντίκρισε από τον πάγκο για διαμαρτυρίες και θα χάσει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την άλλη, η Βέροια κέρδισε με 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και έμεινε ζωντανή στη μάχη για τη σωτηρία, αν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει πολλά προβλήματα και με την κατάθεση του φακέλου της, γεγονός που καθιστά σχεδόν αδύνατη την αδειοδότηση της ομάδας.

Η «βασίλισσα» του Βορρά» καθάρισε από το πρώτο μέρος την υπόθεση νίκη χάρη στα γκολ των Καπετάνου (20’) και Σαρπόνγκ (36’). Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αποκαρδιωτικός και στις καθυστερήσεις ο Σουλέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Όσον αφορά τη μάχη στην Τρίπολη, ο Αστέρας διέλυσε με 4-1 την ΑΕΛ και έβαλε σε μπελάδες τους «βυσσινί». Η αρχή έγινε με εκπληκτική κεφαλιά του Μανιά (15’), ενώ στο 26’ ο Μάσα «έγραψε» το 2-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Στο 30’ ο Μανιάς πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ μετά από λάθος του Ξενοδόχοφ, όμως τρία λεπτά μετά ο Ναζλίδης μείωσε το σκορ σε 3-1. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ντοναρούμα υπέπεσε σε πέναλτι, ωστόσο ο ίδιος διόρθωσε το λάθος του, αποκρούοντας την εκτέλεση του Ναζλίδη (35’). Στην επανάληψη, η ΑΕΛ προσπάθησε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να επιστρέψει στο ματς, ωστόσο ο γκολκίπερ του Αστέρα κράτησε ανέπαφη την εστία του και στο φινάλε ο Μανιάς με εύστοχο πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Η βαθμολογία:


ΑΕΛ 24
Λεβαδειακός 22
-------------------------------------------------
Ηρακλής 19*
Βέροια 19

*Μένει να ξεκαθαριστεί τι θα συμβεί με τους τρεις βαθμούς που έχουν αφαιρεθεί από τον Ηρακλή

Οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές:


Βέροια (Παναιτωλικός εκτός, Αστέρας εντός, Ξάνθη εκτός)

Ηρακλής (ΠΑΣ Γιάννινα εκτός, Παναιτωλικός εντός, Αστέρας εκτός)

Λεβαδειακός (Ολυμπιακός εντός, ΑΕΚ εντός, Πανιώνιος εκτός)

ΑΕΛ (Ατρόμητος εκτός, Ξάνθη εντός, Παναθηναϊκός εκτός)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.