Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Απόδραση στο 87’ για Τσέλσι, ανεβαίνει η Λέστερ!

Πρέμιερ Λιγκ: Απόδραση στο 87’ για Τσέλσι, ανεβαίνει η Λέστερ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2017 19:01
Με γκολ του Κέιχιλ στο 87’ η Τσέλσι πέρασε με 2-1 από την έδρα της Στόουκ και έκανε ακόμα ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Νέα νίκη για Λέστερ (3-2 την Γουέστ Χαμ), τεσσάρα για Έβερτον.

Η Τσέλσι πέρασε δύσκολα στην έδρα της σκληροτράχηλης Στόουκ ωστόσο ένα «δώρο» του Πίετερς στο 87’ επέτρεψε στον Κέιχιλ να «γράψει» το 2-1 και να χαρίσει στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε μια νίκη-«χρυσάφι» στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Οι «μπλε» ξέφυγαν προσωρινά με +13 από την 2η Τότεναμ, φεύγοντας με τρεις βαθμούς από μια έδρα που μετρούσαν μόλις δύο νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια.

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα ο Αντόνιο Κόντε γνωστοποίησε ότι ο Έντεν Αζάρ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και τέθηκε νοκ-άουτ (σ.σ. είναι αμφίβολο αν θα ενισχύσει το Βέλγιο απέναντι στην Ελλάδα). Ο Γουίλιαν πήρε τη θέση του στο αρχικό σχήμα και ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό με τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση.

Το παιχνίδι είχε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, κυρίως από τους παίκτης της Στόουκ, με τους φιλοξενούμενους να είχαν δύο σημαντικές στιγμές με Αλόνσο και Πέδρο για ένα δεύτερο τέρμα. Η Στόουκ έμεινε «ζωντανή» και στο 33’ κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Μάρτινς-Ίντι, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Μπεραϊνο. Η απόφαση ήταν αυστηρή όπως ήταν και αυτή του 37ου λεπτού, με τον Τέιλορ να καταλογίζει πέναλτι για μια απλή επαφή του Κέιχιλ στον Γουότερς. Ο τελευταίος ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, φέρνοντας το σκορ στα ίσια.

Πρέμιερ Λιγκ: Απόδραση στο 87’ για Τσέλσι, ανεβαίνει η Λέστερ!
Το παιχνίδι είχε «στραβώσει» για την Τσέλσι, η οποία δυσκολεύονταν αρκετά να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων. Ένα απευθείας φάουλ του Αλόνσο στο οριζόντιο δοκάρι (66’) και ένα άστοχο σουτ του Πέδρο (75’) ήταν οι μοναδικές φάσεις των «μπλε», που δυσκολεύονταν αρκετά απέναντι στην ομάδα του Μαρκ Χιουζ.

Όλα έδειχναν ότι το 1-1 θα έμενε ως το τέλος, ωστόσο στο 87’ ο Πίετερς παραχώρησε ανόητο κόρνερ και εν συνεχεία ο ίδιος υπέπεσε σε τραγικό λάθος, δίνοντας… ασίστ στον Κέιχιλ για το τελικό 2-1. Στα τελευταία λεπτά, η Τσέλσι είχε δύο χαμένα τετ-α-τετ για ένα τρίτο γκολ, ωστόσο αυτό δεν πείραξε καθόλου τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος έκανε… μονόζυγο στον πάγκο της ομάδας του, πανηγυρίζοντας έξαλλα το νικητήριο γκολ.

Στα άλλα παιχνίδια, η Λέστερ πέρασε με 3-2 από την έδρα της Γουέστ Χαμ, πήρε την 4η σερί νίκη της σ’ όλες τις διοργανώσεις και ξέφυγε ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μαχρέζ (5’) και Χουθ (7’) έδωσαν από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων στις «αλεπούδες», ενώ ο Βάρντι «έγραψε» το 3-1 στο 38’. Λαντσίνι (20’) και Αγιού (63’) μείωσαν απλώς το σκορ για τα «σφυριά», που μετρούν πλέον τρεις σερί ήττες.

Με τον Λουκάκου να πετυχαίνει δύο γκολ και να μοιράζει μια ασίστ, η Έβερτον διέλυσε με 4-0 την Χαλ του Μάρκο Σίλβα, που κατέρρευσε μετά την αποβολή του Χάντλστοουν (73’). Τέλος, η Κρίσταλ Πάλας κέρδισε με 1-0 την Γουότφορντ και πήρε νίκη-«ανάσα» στη μάχη για τη σωτηρία.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.