Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Εφιάλτης για Άρσεναλ στο «Χόθρονς»

Πρέμιερ Λιγκ: Εφιάλτης για Άρσεναλ στο «Χόθρονς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2017 16:25
Η Άρσεναλ γνώρισε βαριά ήττα με 3-1 από την Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς» και παρέμεινε στο -5 από την τετράδα. Δύο γκολ ο Ντόουσον, ισοφάρισε προσωρινά ο Αλέξις, που αποχώρησε τραυματίας όπως και ο Πετρ Τσεχ!

Την 4η ήττα της στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος γνώρισε η Άρσεναλ! Οι «κανονιέρηδες» ηττήθηκαν με 3-1 από την Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς», με τον κόσμο των Λονδρέζων να ξεσπά κατά του Αρσέν Βενγκέρ. Η ομάδα του Β. Λονδίνου παρέμεινε στην 5η θέση με -5 από την Λίβερπουλ (που έχει παιχνίδι περισσότερο), ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει την ευκαιρία να τη ρίξει στην 6η θέση εφόσον περάσει νικηφόρα από την έδρα της Μίντλεσμπρο.

Λίγα λεπτά πριν από την σέντρα στο «Χόθορνς», ένα αεροπλάνο εμφανίστηκε πάνω από το γήπεδο με το μήνυμα: «Όχι νέο συμβόλαιο, φύγε Βενγκέρ». Πανό με ανάλογα μηνύματα εμφανίστηκαν και στις εξέδρες του γηπέδου, με την πλειοψηφία του κόσμου να στέκεται ενάντια στην ανανέωση του συμβολαίου του Αλσατού τεχνικού.

Στα του αγώνα, η Γουέστ Μπρομ κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 12ο λεπτό με κεφαλιά του Ντόουσον έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Ωστόσο, η Άρσεναλ κατάφερε να απαντήσει άμεσα (15’), με τον Αλέξις να ισοφαρίζει από κοντά σε 1-1, εκμεταλλευόμενος την αμυντική ολιγωρία στην άμυνα των γηπεδούχων.
Οι παίκτες του Πούλις ήταν αρκετά απειλητικοί και στο 35’ «άγγιξαν» το δεύτερο γκολ, με τον Τσεχ να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Φλέτσερ. Λίγη ώρα μετά ο Τσέχος πορτιέρο αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή, δίνοντας τη θέση του στον Οσπίνα.

Το 2-1 υπέρ της Γουέστ Μπρομ ήρθε στο 55’, με τον νεοεισελθόντα Ρόμπσον-Κανού να σκοράρει από κοντά μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Οσπίνα. Δέκα λεπτά μετά η Άρσεναλ είχε δοκάρι με κεφαλιά του Γουέλμπεκ και λίγο αργότερα ο Μουστάφι γλίτωσε τους φιλοξενούμενους, διώχνοντας στη γραμμή το σουτ του ΜακΚλίν.

Παρόλα αυτά το τελειωτικό χτύπημα για την Άρσεναλ ήρθε στο 75’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, οι αμυντικοί των «κανονιέρηδων»… κοιμήθηκαν και ο Ντόουσον ανενόχλητος διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Τρία λεπτά μετά ο Αλέξις αποχώρησε με ενοχλήσεις, ολοκληρώνοντας με το χειρότερο τρόπο το εφιαλτικό μεσημέρι για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.