Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: «Καθάρισε» με Ομπαμεγιάνγκ η Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: «Καθάρισε» με Ομπαμεγιάνγκ η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2017 01:10
Με γκολ του Ομπαμεγιάνγκ (14’) η Ντόρτμουντ κέρδισε με 1-0 την Ίνγκολσταντ στο «Βεστφάλεν», με τους φιλοξενούμενους να είχαν μεγάλες ευκαιρίες για να φέρουν το σκορ στα ίσια.

Έστω και δύσκολα, η Ντόρτμουντ επικράτησε με 1-0 της Ίνγκολσταντ στο «Βεστφάλεν»αι μείωσε προσωρινά στο -3 τη διαφορά από την 2η Λειψία.

Οι Βεστφαλί προηγήθηκαν στο 14ο λεπτό με εξαιρετικό πλασέ του Ομπαμεγιάνγκ έπειτα από σέντρα του Σμέλτσερ. Αυτό ήταν το 5ο σερί ματς που ο Γκαμπονέζος βρίσκει δίχτυα, κάτι που είχε να κάνει από τον Αύγουστο του 2015.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ είχε κάποιες καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο η άμυνας της ήταν ιδιαίτερα ασταθής, δίνοντας αρκετές φάσεις στους φιλοξενούμενους για να ισοφαρίσουν. Στο 29’ ο Μοράλες δεν κατάφερε να ευστοχήσει από κοντά , ενώ στο 47’, ύστερα από λάθος του Γκίντερ, ο Λέκι βρέθηκε απέναντι από τον Μπούρκι όμως πλάσαρε άουτ.

Τέσσερα λεπτά μετά, ο γκολκίπερ της Ντόρτμουντ ανέτρεψε τον Λεσκάνο στην περιοχή αλλά ο διαιτητής έδειξε «παίζετε». Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο και απειλήθηκαν ξανά στο 88’, με τον Μάτιπ να επιχειρεί σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Το 1-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και οι Βεστφαλοί επέστρεψαν στις νίκες στην Μπουντεσλίγκα μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Χέρτα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.