Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στη Νέα Σμύρνη

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στη Νέα Σμύρνη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/3/2017 21:31
Πανιώνιος και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στη Νέα Σμύρνη, αποτέλεσμα που φέρνει τους «κυανέρυθρους» στο -6 από την κορυφή και την «Ένωση» στο -2 από τις θέσεις που οδηγούν στα πλει-οφ. Αραούχο (38’) και Μασούρας (59’) τα γκολ.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση του Πανιωνίου με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να βρεθούν στο -4 από την κορυφή και τους φιλοξενούμενους να μένουν δύο βαθμούς μακριά από τα πλει-οφ, αγνοώντας την εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα από τις 17 Οκτωβρίου (2-1 στη Λάρισα).

Οι «κυανέρυθροι» μπήκαν πιο δυνατά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, απείλησαν στο 5ο λεπτό με σουτ του Μπεν, όμως μετά το πρώτο δεκάλεπτο η ΑΕΚ ανέβασε ρυθμό και πήρε αυτή την πρωτοβουλία. Οι παίκτες του Χιμένεθ είχαν δύο σημαντικές στιγμές με σουτ του Γιόχανσον (16’, 19’), τα οποία κόντραραν σε Οικονόμου και Τασουλή, όμως εν συνεχεία περιορίστηκαν σε φλύαρη κατοχή.

Τελικώς, οι παίκτες της «Ένωσης» κατάφεραν να προηγηθούν από το πουθενά στο 38’, καθώς μετά από ασυνειδησία των Οικονόμου και Ρισβάνη, ο Μάνταλος έγινε αποδέκτης της μπάλας και έβγαλε κάθετη πάσα στον Αραούχο, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Όπως και στο πρώτο μέρος, ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στο ξεκίνημα της επανάληψης, ψάχνοντας τον τρόπο για να επιστρέψει στο ματς. Στο 50’ η κεφαλιά του Γεσίλ κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο ίδιος απείλησε με σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το δοκάρι. Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 59’, όταν μετά από σέντρα του Βλάχου, ο Μασούρας έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Από εκείνο το σημείο το παιχνίδι άνοιξε, με τις δύο ομάδες να απειλούν για το δεύτερο τέρμα. Στο 66’ μετά από νέα ασυνεννοησία στην άμυνα του Πανιωνίου, ο Μάνταλος έγινε αποδέκτης της μπάλας αλλά το σουτ του ήταν άστοχο. Τρία λεπτά μετά ο Οικονόμου έβαλε σωτήρια το πόδι του σε μακρινό σουτ του Αϊντάρεβιτς, ενώ στο 72’ ο Μπάρκας έβγαλε την κοντινή προβολή του Μπεν.

Ο Χιμένεθ πέρασε στο ματς τους Αλμέιδα, Πέκχαρτ και Μπακασέτα, όμως με εξαίρεση μια άστοχη κεφαλιά του Πορτογάλου στο 90’, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να απειλήσει ξανά. Στον αντίποδα, ο Πανιώνιος «άγγιξε» το γκολ στο 87’, με τον Μπάρκα να διώχνει σωτήρια το σουτ του Ταπόκο από θέση βολής. Το 1-1 έμεινε ως το φινάλε, με τον Αλμέιδα να αποχωρεί με θλάση στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του ποδιού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.