Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Φρένο» σε Σεβίλλη

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Φρένο» σε Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/3/2017 00:43
«Στοπ» στο νικηφόρο σερί της Σεβίλλη έβαλε η Αλαβές, η οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της και δεν έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Σαμπάολι να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την κορυφή.

Μετά από τέσσερις σερί νίκες, η Σεβίλλη τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Αλαβές και το τελικό 1-1 στο «Mendizorrotza» την άφησε στο -4 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα αλλά και στο -3 από την Ρεάλ, που έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Η Σεβίλλη προηγήθηκε στο 23ο λεπτό με σουτ του Μπεν Γιεντέρ μέσα από την περιοχή, όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να επιστρέψουν στο ματς. Καμαράσα (55’) και Τορκέρο (62’) σπατάλησαν σημαντικές στιγμές για το 1-1, ώσπου στο 75’ ο πρώην μεσοεπιθετικός των Ολυμπιακού, ΟΦΗ και Πλατανιά, Κατάϊ έφερε το σκορ στα ίσια.

Ένα λεπτό μετά η Σεβίλλη θα μπορούσε να ξαναπάρει το προβάδισμα, όμως ο Ιμπόρα αστόχησε με πλασέ από το ύψος του πέναλτι. Στα τελευταία λεπτά, Κατάι (85’) και Ντέιβερσον (87’) είχαν ευκαιρίες για να ολοκληρώσουν την ανατροπή, με το 1-1 να μένει ως το τέλος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.