Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Και όμως χάνει η Ρεάλ!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Και όμως χάνει η Ρεάλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/1/2017 23:49
Με γκολ του Γιόβετιτς στο 90+2’ η Σεβίλλη κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Ρεάλ στην Ανδαλουσία και έβαλε τέλος στο ιστορικό σερί της «βασίλισσας», που αγνοούσε την για 40 παιχνίδια! Στο -1 από την κορυφή –με παιχνίδι περισσότερο- οι Ανδαλουσιανοί!

«Γλυκιά» εκδίκηση για τον προ ημερών αποκλεισμό της από το Κύπελλο πήρε η Σεβίλλη. Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (85’, 90+2’), οι Ανδαλουσιανοί κέρδισαν με 2-1 την Ρεάλ στο «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν» και βρέθηκαν στο -1 από την κορυφή, υποχρεώνοντας την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν στην πρώτη της ήττα μετά από 40 σερί παιχνίδια.

Αυτή ήταν και η πρώτη εφετινή ήττα της Ρεάλ στο πρωτάθλημα, με τους Μαδριλένους να βρίσκονται πλέον στο +1 από την 2η Σεβίλλη και στο +2 από την 3η Μπαρτσελόνα, ωστόσο έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος το οποίο είχε ελάχιστες αξιόλογές φάσεις. Η Ρεάλ είχε περιοριστεί σε φλύαρη υπεροχή και στο ξεκίνημα της επανάληψης (54’) χρειάστηκε την επέμβαση του Νάβας σε σουτ του Μπεν Γεντέρ για να κρατήσει το μηδέν.

Η απάντηση της «βασίλισσας» ήρθε στο 63’ με ένα άστοχο σουτ του Μπενζεμά από πλεονεκτική θέση, ωστόσο δύο λεπτά μετά, ο Ρίκο ανέτρεψε τον Καρβαχάλ στην περιοχή και ο Ρονάλντο με εύστοχο πέναλτι άνοιξε το σκορ, φτάνοντας τα 23 γκολ κόντρα στη Σεβίλλη.

Αμέσως, ο Σαμπάολι έριξε στο ματς τους Γιόβετιτς και Σαράμπια και εκείνοι ήταν αυτοί που άλλαξαν το ματς. Μετά από φάουλ του δεύτερου στο 85’ ο Σέρχιο Ράμος υπέπεσε σε αυτογκόλ ισοφαρίζοντας σε 1-1 και στο 90+2’ ο Μαυροβούνιος ολοκλήρωσε την ανατροπή, νικώντας με μακρινό πλασέ τον Νάβας, που βρίσκονταν εκτός θέσης. Δύο συμμετοχές, δύο γκολ (κόντρα στην Ρεάλ) για τον νεοαποκτηθέντα Γιόβετιτς, που επέτρεψε στη Σεβίλλη να πάρει μια μεγάλη νίκη που την φέρνει στο -1 από την κορυφή.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.