Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Χωρίς νικητή το ντέρμπι στο «Όλντ Τράφροντ»

Πρέμιερ Λιγκ: Χωρίς νικητή το ντέρμπι στο «Όλντ Τράφροντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/1/2017 19:58
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Όλντ Τράφορντ», σκορ που αφήνει ικανοποιημένη μόνο την… Τσέλσι που διατηρήθηκε στο +7 από την 2η θέση. Μίλνερ (27’ πεν.) και Ιμπραΐμοβιτς (84’) οι σκόρερ.

Δεν είχε νικητή το μεγάλο ντέρμπι της Αγγλίας ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Όλντ Τράφορντ» και αμφότερες έχασαν βαθμολογικό έδαφος. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν τους 40 βαθμούς και παρέμειναν στην 6η θέση, γνωρίζοντας την πρώτη τους απώλεια μετά από 9 σερί νίκες, ενώ οι «κόκκινοι» ανέβηκαν στους 45 και ισοβαθμούν με την Τότεναμ στην 2η θέση, εφτά βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Ιμπραΐμοβιτς (18’, 19’) για να προηγηθεί, όμως στο 26’ ο Πογκμπά έκανε ανόητο χέρι στην περιοχή, δίνοντας την ευκαιρία στον Μίλνερ να σκοράρει από την άσπρη βούλα του πέναλτι, βάζοντας μπροστά στο σκορ την Λίβερπουλ.

Τρία λεπτά μετά ο Γάλλος μέσος των γηπεδούχων γλίτωσε την αποβολή πιάνοντας με κεφαλοκλείδωμα τον Τζόρνταν Χέντερσον, ενώ στη συνέχεια τον πέταξε στο έδαφος. Το 1-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, αφού στο 41’ ο Μινιολέ αντέδρασε σωστά σε σουτ του Μχιταριάν, κρατώντας το μηδέν. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ζοζέ Μουρίνιο πέρασε στο ματς τον Ρούνεϊ αντί του Κάρικ, κάνοντας πιο επιθετικό το σχήμα της ομάδας του.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν την υπεροχή (η κατοχή έφτασε στο 81%), ωστόσο δυσκολεύονταν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία της Λίβερπουλ. Μάλιστα στο 66’ ο Λαλάνα βρέθηκε σε θέση βολής, όμως ο Ντε Χέα κράτησε στο ματς τους γηπεδούχους.

Το παιχνίδι κυλούσε δίχως μεγάλες φάσεις, ώσπου στο 81’ η Γιουνάιτεντ κατάφερε να βρει δίχτυα. Μετά από ενέργεια του Ρούνεϊ, ο Φελαϊνί έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, οι αμυντικοί της Λίβερπουλ δεν κατάφερα να απομακρύνουν και ο Ιμπραΐμοβιτς με νέα κεφαλιά ισοφάρισε το σκορ σε 1-1.

Μετά την ισοφάριση, το παιχνίδι έγινε… ροντέο, με τις δύο ομάδες να πίεζαν για το νικητήριο γκολ. Σε δύο περιπτώσεις ο Βαινάλντουμ βρέθηκε σε θέση βολής (86’, 90+3) όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.