Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Άσφαιρο το ντέρμπι στη Λεωφόρο

Σούπερ Λιγκ: Άσφαιρο το ντέρμπι στη Λεωφόρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/1/2017 21:30
Παναθηναϊκός και ΑΕΚ «κόλλησαν» στο 0-0 στη Λεωφόρο σ’ ένα ντέρμπι με φτωχό θέαμα και ελάχιστες αξιόλογες φάσεις. Καθοριστικός ο Μπάρκας με δύο σωτήριες επεμβάσεις στο δεύτερο μέρος.

Δεν είχε νικητή το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στη Λεωφόρο και έχασαν νέο βαθμολογικό έδαφος. Οι «πράσινοι» έφτασαν τους 26 βαθμούς και βρίσκονται στο -2 από Ξάνθη και Πανιώνιο ενώ η «Ένωση» έπιασε τον ΠΑΣ στην 5η θέση με 22.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 3ο λεπτό με σουτ του Μάνταλου, το οποίο κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο στο ξεκίνημα του αγώνα, όμως μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο ρυθμός έπεσε αισθητά και δεν υπήρχε φάση ούτε για… δείγμα.

Όσο περνούσε η ώρα, η ΑΕΚ κέρδιζε μέτρα και κατάφερε να απειλήσει κυρίως με στημένες φάσεις. Στο 32’ μετά από φάουλ του Γκάλο, ο Μαρινάκης βρήκε την μπάλα με το κεφάλι, αλλά ο Ο. Βλαχοδήμος με ενστικτώδη επέμβαση, κράτησε το μηδέν. Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε στο 37’, με τον Βιγιαφάνες να βρίσκει υπέροχα τον Λέτο, όμως ο Μπάρκας με εξαιρετική επέμβαση αρνήθηκε τα γκολ στον Αργεντινό.

Τρία λεπτά μετά, η ΑΕΚ απείλησε ξανά με στημένη φάση, καθώς μετά από φάουλ του Μάνταλου, ο Λαμπρόπουλος έπιασε την προβολή, αλλά ο Ευαγγέλου έδιωξε με το σώμα σε κόρνερ.

Η Ένωση περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στην επανάληψη, καθώς με εξαίρεση ένα άστοχο σουτ του Πατίτο στο 54’, δεν απειλήσει σε κανένα σημείο τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι είχαν δύο τεράστιες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Στο 56’ ο Βιγιαφάνες εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Ντίντακ και βγήκε απέναντι από τον Μπάρκα, όμως ο γκολκίπερ της ΑΕΚ απέκρουσε εντυπωσιακά, κρατώντας το μηδέν. Οχτώ λεπτά μετά, ο Κολοβέτσιος έχασε τη μπάλα από τον Λέτο, όμως ο Μπάρκας κινήθηκε σε ρόλο λίμπερο και απομάκρυνε σε πλάγιο προτού ο Αργεντινός βγει σε τετ-α-τετ. Αυτές ήταν οι μοναδικές αξιόλογες φάσεις στο δεύτερο μέρος και έτσι το τελευταίο σφύριγμα του Κομίνη βρήκε τις δύο ομάδες κολλημένες στο 0-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.