Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία της η Ξάνθη

Σούπερ Λιγκ: Συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία της η Ξάνθη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/1/2017 18:54
Η Ξάνθη νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Πηγάδια και παραμένει σταθερά στην 2η θέση του πρωταθλήματος. Σολτάνι (22’) και Γιουνές (88’) οι σκόρερ για τους Ακρίτες που παραμένουν σε τροχιά Ευρώπης.

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της η Ξάνθη. Οι Αρκίτες νίκησαν με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Πηγάδια, επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα και ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο όντας στην καλύτερη θέση (2η) της ιστορίας τους.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 22ο λεπτό με το πρώτο γκολ του Σολτάνι έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο. Ο Μπαξεβανίδης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Γάλλος άσος με κεφαλιά «έγραψε» το 1-0, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να απαντήσει άμεσα (25’), καθώς ο Μαμπουλού βγήκε σε θέση τετ-α-τετ όμως κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Φλίσκα. Πέντε λεπτά μετά ο Βασιλακάκης έδωσε πάρε-βάλε στον Γιουνές, με τον πρώτο σκόρερ της Ξάνθης να κάνει κακό κοντρόλ και την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Πασχαλάκη.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο τις πιο κλασικές φάσεις τις είχε η Ξάνθη. Στο 55’ ο Μιχαήλ έκοψε σωτήρια τον Σολτάνι ενώ στο 63’ ο Τριάδης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά σούταρε ελάχιστα άουτ.

Στο 75’ ο Πετράκης πέρασε στο ματς τους Ναδάλες και Κόντε, οι οποίοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να φέρουν το σκορ στα ίσια. Στο 85’ το σουτ του πρώτου μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ, ενώ στο 87’ ο Ζίβκοβιτς πρόλαβε σωτήρια τον Κόντε, κρατώντας το 1-0. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Ξάνθη «κλείδωσε» τη νίκη, καθώς μετά από σουτ του Γιουνές, η μπάλα βρήκε στον Μιχαήλ, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 2-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.