Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα η Μπαρτσελόνα, με το… ζόρι η Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα η Μπαρτσελόνα, με το… ζόρι η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2017 22:32
Η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 5-0 την Λας Πάλμας στο «Καμπ Νου» και μείωσε στο -2 τη διαφορά από την Ρεάλ, που έχει όμως δύο παιχνίδια λιγότερα. Δύσκολη νίκη για Ατλέτικο, 1-0 την Μπέτις.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Λας Πάλμας. Οι Καταλανοί πήραν εμφατική νίκη με 5-0 στο Καμπ Νου», πετυχαίνοντας τα τέσσερα από τα πέντε γκολ στο δεύτερο μέρος.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα και το πρώτο γκολ ήρθε στο 14’ με εύστοχο πλασέ του Λουίς Σουάρες. Ο Χάβι Βάρας με κάποιες εξαιρετικές επεμβάσεις, κράτησε το 1-0 μέχρι το ημίχρονο, όμως στην επανάληψη η Μπαρτσελόνα ξέσπασε.

Μέσι (52’), Σουάρες (57’) και Αρντά (59’) «καθάρισαν» σε ένα επτάλεπτο την υπόθεση νίκη, με το Αλέιξ Βιντάλ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 80ο λεπτό. Στα αξιοσημείωτα πως η Λας Πάλμας έγινε η 35η διαφορετική ομάδα σε επίπεδο πρωταθλήματος κόντρα στην οποία βρίσκει δίχτυα ο Λιονέλ Μέσι, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Ραούλ.

Από την άλλη, η Ατλέτικο κέρδισε με 1-0 την Μπέτις στο «Βιθέντε Καλντερόν» και ανέβηκε στο +4 από την 5η θέση. Οι «ροχιμπλάνκος» προηγήθηκαν στο 8ο λεπτό με γκολ του Γκαιτάν, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να βρουν απάντηση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.