Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Απώλεια για Ολυμπιακό στα Χανιά

Σούπερ Λιγκ: Απώλεια για Ολυμπιακό στα Χανιά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2017 21:25
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε νωρίς με 2-0 στα Περιβόλια (4’ 13’ Ιντέγε), όμως ο Πλατανιάς ισοφάρισε σε 2-2 με Γιακουμάκη (36’) και Μανούσο (40’ πεν.) στερώντας δύο βαθμούς στους Πειραιώτες.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στα Χανιά, με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται με 2-0 στο 13’, αλλά να δέχονται δύο τέρματα σε τέσσερα λεπτά, πληρώνοντας ξανά τα αμυντικά τους προβλήματα.

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι, απειλώντας στο 3ο λεπτό με σουτ του Ιντέγε, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Σωτηρίου. Η φάση αυτή αποδείχθηκε προειδοποιητική βολή, αφού στο επόμενο λεπτό ο Ιντέγε άνοιξε το σκορ από κοντά έπειτα από λάθος του Μπανανά.

Ο Νιγηριανός χρίστηκε ξανά σκόρερ στο 13’, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ στην κίνηση ύστερα από γύρισμα του Ντε Λα Μπέγια. Όλα έδειχναν ότι ο Ολυμπιακός «καθάρισε» από νωρίς την υπόθεση νίκη, ωστόσο ο Πλατανιάς δεν το έβαλε κάτω.

Στο 36’ μετά από πλάγιο του Στάθη, ο Γιακουμάκης ξεπέρασε τον Βιάνα και με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1. Μάλιστα, τρία λεπτά μετά, ο άσος του Πλατανιά κέρδισε πέναλτι από τον Λεάλι, δίνοντας την ευκαιρία στον Μανούσο να ισοφαρίσει το σκορ σε 2-2

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να ξαναπάρει προβάδισμα πριν το ημίχρονο, καθώς στο 45’ ο Σωτηρίου απογειώθηκε και έδιωξε την κεφαλιά του Ιντέγε. Η ομάδα του Μπέντο είχε μεγάλο πρόβλημα στον άξονα και είναι ενδεικτικό πως το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Πλατανιά να έχει ελαφρά υπεροχή στην κατοχή (51-49%).

Το παιχνίδι ήταν αρκετό ανοιχτό στο δεύτερο μέρος. Στο 57’ το σουτ του Μανούσου έφυγε λίγο άουτ και δέκα λεπτά μετά το σουτ του Μανθάτη βρήκε το δοκάρι. Ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή, όμως ο Πλατανιάς έβγαινε επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις όπως στη φάση του 72’, με τον Γιακουμάκη να «αδειάζει» τον Βιάνα, αλλά να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο 84’ ο Ιντέγε βγήκε απέναντι από τον Σωτήριου αλλά έκανε κακό κοντρόλ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Νιγηριανός αστόχησε με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη. Το 2-2 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Πλατανιάς έβαλε τέλος στο σερί πέντε νικών του Ολυμπιακού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.