Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Αποκλεισμός-σοκ για Νασιονάλ, δόθηκε το πρώτο πέναλτι μετά από χρήση βίντεο

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Αποκλεισμός-σοκ για Νασιονάλ, δόθηκε το πρώτο πέναλτι μετά από χρήση βίντεο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2016 17:52
Η ιαπωνική Κασίμα Άντλερς κέρδισε με 3-0 την κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες, Ατλέτικο Νασιονάλ και έγινε η πρώτη ασιατική ομάδα που προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Ιστορική στιγμή στο ματς, αφού το πρώτο γκολ ήρθε από πέναλτι που δόθηκε μετά από χρήση βίντεο!

Την οικοδέσποινα Κασίμα Άντλερς θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Ρεάλ Μαδρίτης ή η Κλαμπ Αμέρικα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Η πρωταθλήτρια Ιαπωνίας έκανε την έκπληξη, νικώντας με 3-0 την Ατλέτικο Νασιονάλ και έγινε η πρώτη ασιατική ομάδα που προκρίνεται στον τελικό.

Οι Ιάπωνες άνοιξαν το σκορ στο 33ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Σόμα, ωστόσο η φάση έγραψε ιστορία κι αυτό διότι ήταν η πρώτη φορά που σε επίσημο παιχνίδι, ο διαιτητής συμβουλεύεται το ριπλέι με τη χρήση βίντεο για να δώσει την εσχάτη των ποινών.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία δοκιμάζεται για πρώτη φορά στη διοργάνωση της FIFA και ο διαιτητής Βίκτορ Κασάι έμεινε στην ιστορία ως ο πρώτος ρέφερι στο ποδόσφαιρο που κάνει χρήση βίντεο για να δώσει πέναλτι.

Η Ατλέτικο Νασιονάλ, που πριν μερικές μέρες πήρε το βραβείο Fair Play γιατί δέχτηκε να παραχωρήσει το Κόπα Σουνταμερικάνα στην Σαπεκοένεσε, προσπάθησε να βρει απάντηση χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Κασίμα κράτησε το μηδέν και στα τελευταία λεπτά έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της χάρη στα γκολ των Γιασούζι (83’) και Σουζούκι (85’).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.