Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος και επίσημα ο Σίλβα από τον Παναθηναϊκό

Τέλος και επίσημα ο Σίλβα από τον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2016 17:15
Παρελθόν και επίσημα από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος αποχώρησε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Φαβορί ο Λυμπερόπουλος για τη θέση και ο Φύσσας για τιμ μάνατζερ.

Χώρισαν και τυπικά οι δρόμοι του Παναθηναϊκού με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Οι χθεσινές επαφές των δύο πλευρών δεν άλλαξαν τα δεδομένα και η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την αποχώρηση του Βραζιλιάνου από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Στον Σίλβα προτάθηκε να αναλάβει κάποιο άλλο πόστο (πρεσβευτής στο εξωτερικό), όμως εκείνος δεν δέχθηκε με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να λύσουν τη συνεργασία τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, φαβορί για την ανάληψη του πόστου του τεχνικού διευθυντή είναι ο Νίκος Λυπερόπουλος, ενώ ο Τάκης Φύσσας είναι ο επικρατέστερος για τη θέση του τιμ μάνατζερ της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Στη διάρκεια της θητείας του στη θέση του Αθλητικού Διευθυντή, ο Ζιλμπέρτο υπήρξε λαμπρός πρεσβευτής του συλλόγου και με την παρουσία του κόσμησε το «Τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά έναν από τους σπουδαιότερους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που συνδέθηκαν ποτέ με την ομάδα. Η σφυρηλατημένη μέσα στο χρόνο σχέση του Ζιλμπέρτο με τον Παναθηναϊκό είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με σπουδαίες στιγμές της Ιστορίας του Συλλόγου και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει ποτέ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εύχεται κάθε επιτυχία στον Ζιλμπέρτο στο επόμενο βήμα του όποιο κι αν είναι αυτό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.