Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Έβερτον «ξέρανε» την Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Η Έβερτον «ξέρανε» την Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2016 23:50
Με γκολ του Γουίλιαμς στο 86’ η Έβερτον κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Άρσεναλ στο «Γκούντισον Παρκ» και υποχρέωσε την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ στην πρώτη της ήττα μετά την πρεμιέρα. Απότομη προσγείωση για Λέστερ, ήττα με 1-0 από την Μπόρνμουθ.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Έβερτον κέρδισε με 2-1 την Άρσεναλ στο «Γκούντισον Παρκ» και υποχρέωσε τους «κανονιέρηδες» στην δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα. Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Τσέλσι έχει την ευκαιρία να ξεφύγει με +6 στην κορυφή εφόσον κερδίσει την Σάντερλαντ στο δικό της παιχνίδι.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ προηγήθηκε στο 20’ με ένα τυχερό γκολ του Αλέξις Σάντσες. Ο Χιλιανός εκτέλεσε φάουλ, με τη μπάλα να κοντράρει στον Γουίλιαμς να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα. Η απάντηση της Έβερτον ήρθε στο φινάλε του ημιχρόνου (44’), με τον Κόουλμαν να ισοφαρίζει σε 1-1 μετά από γύρισμα του Μπέινς.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και στο 55’ είχαν σημαντική στιγμή με σουτ του Οζίλ, το οποίο πέρασε δίπλα από την εστία. Όσο περνούσε η ώρα, η Έβερτον ανέβαζε την απόδοση της, ενώ η Άρσεναλ έδειχνε να ξεμένει από δυνάμεις. Έτσι στο 86’, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Γουίλιαμς έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσεχ, ολοκληρώνοντας την ανατροπή για τα «ζαχαρωτά».

Η Άρσεναλ πίεσε ασφυχτικά στα τελευταία λεπτά και στις καθυστερήσεις είχε τριπλή μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το σκορ στα ίσια. Ωστόσο, οι παίκτες της Έβερτον έδιωξαν τη μπάλα στη γραμμή σε μια τρομερή φάση και το 2-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Στο άλλο παιχνίδι η Λέστερ ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Μπόρνμουθ και πέταξε στα… σκουπίδια την εμφατική νίκη της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι (4-2).

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, που δείχνει ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 6ο λεπτό, με τον Βάρντι να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Μπόρουτς. Η Μπόρνμουθ πήρε στη συνέχεια τα ηνία του αγώνα και στο 34’ ο Παγκ «έγραψε» το 1-0 με βολέ μέσα από την περιοχή.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ, αυτό δεν ήρθε και στο 90’ η Λέστερ είχε τεράστια ευκαιρία για το 1-1, με τον Μπόρουτς να αποκρούει το σουτ του Ουγιόα από το ύψος της μικρής περιοχής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.