Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Με περίπατο στους «16» Ατρόμητος και Παναιτωλικός

Κύπελλο Ελλάδας: Με περίπατο στους «16» Ατρόμητος και Παναιτωλικός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2016 17:34
Με τον Τόνσο να πετυχαίνει δύο τρομερά γκολ, ο Ατρόμητος πέρασε με 3-0 από την έδρα του Πανθρακικού και εξασφάλισε την πρωτιά του ομίλου. Στον Παναιτωλικό το δεύτερο εισιτήριο μετά την εμφατική νίκη με 5-1 στην Καλλιθέα!

Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου εξασφάλισε ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες κέρδισαν με 3-0 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και εξασφάλισαν την πρωτιά του γκρουπ.

Η ομάδα του Κορακάκη «καθάρισε» από νωρίς την υπόθεση νίκη, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη συμπλήρωση 15 λεπτών. Στο 11’ ο Τόνσο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και «έγραψε» το 1-0 ενώ στο 13’ ο Μπαστακός διπλασίασε το σκορ της ομάδας του.

Όλα κυλούσαν ιδανικά για τον Ατρόμητο, ωστόσο στο 30’ ο Ούμπιδες στραβοπάτησε και αποχώρησε τραυματίας. Οι Περιστεριώτες δεν συνάντησαν ιδιαίτερο πρόβλημα και στο 53’ ο Τόνσο έβαλε ένα από τα γκολ της διοργάνωσης, αφού πέρασε ανάμεσα από τέσσερις-πέντε παίκτες του Πανθρακικού πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-0.

Στο άλλο παιχνίδι, ο Παναιτωλικός διέλυσε με 5-1 την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» και μετά από χρόνια είναι ξανά σε νοκ-άουτ φάση Κυπέλλου.

Τα πάντα τελείωσαν από το πρώτο μέρος, αφού οι Αγρινιώτες πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά από τα πρώτα λεπτά, έχασαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες και το 1-0 ήρθε στο 15’ με τον Ρόσα να νικά τον Ντούνη και να ανοίγει το σκορ.

Ακολούθησαν δύο γκολ του Μαρκόφσκι (21’, 27’) και στο 39’ ο Κλέσιο εκτόξευσε τον δείκτη του σκορ.
Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στην επανάληψη, με τον Παναιτωλικό να φτάνει σε 5ο γκολ στο 73’ χάρη σε εύστοχο πλασέ του Ρόσα. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Τάκη Γκώνια ήταν να μειώσει σε 5-1 στο 83΄ με τον Τοπάλι

Η βαθμολογία:

1. Ατρόμητος 6 (4-1)
2. Παναιτωλικός 6 (6-2)
3. Πανθρακικός 3 (3-4)
4. Καλλιθέα 3 (2-8)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.