Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Έχασε και τώρα… τρέχει

Γιουρόπα Λιγκ: Έχασε και τώρα… τρέχει

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2016 23:59
Ο Ολυμπιακό βρέθηκε νωρίς (10’ Σωτηρίου) πίσω στο σκορ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, είχε μεγάλες ευκαιρίες και τρία δοκάρια (!) για να φέρει το σκορ στα ίσια, ωστόσο οι Κύπριοι κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη (1-0) από το «Καραϊσκάκη», κάνοντας το 2x2 στον όμιλο.

Στα… σκουπίδια πέταξε ο Ολυμπιακός το «διπλό» της πρώτης αγωνιστικής στην Ελβετία. Οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν τη λάθος έξοδο του Λεάλι στο 10ο λεπτό και ηττήθηκαν με 1-0 από τον ΑΠΟΕΛ στο «Καραϊσκάκη», αφού παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα για την ομάδα του Μπέντο, μετά από αυτή στη Λάρισα για το πρωτάθλημα, με τους Πειραιώτες να υποχωρούν στην 2η θέση του ομίλου με -3 από τους πρωταθλητές Κύπρου. Η «λευκή» ισοπαλία (0-0) της Αστάνα με την Γιάνγκ Μπόις στο Καζακστάν έδινε την ευκαιρία στους Πειραιώτες να ξεφύγουν με 5 βαθμούς από τις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούν σε αποκλεισμό, ωστόσο πλέον τα πάντα παραμένουν ανοιχτά στον όμιλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 6ο λεπτό, με τον Σεμπά να μπαίνει στην περιοχή, να κάνει το σουτ αλλά ο Βάτερμαν έδιωξε σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά μετά, ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Σωτηρίου να σκοράρει με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος την κακή έξοδο του Λεάλι στη σέντρα του Μιλάνοφ.

Η συνέχεια του αγώνα άνηκε αποκλειστικά στον Ολυμπιακό, ο οποίος έκλεισε τον ΑΠΟΕΛ στα καρέ του και πίεζε ασφυχτικά για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 19’ ο Βάτερμαν έδιωξε εντυπωσιακά την καρφωτή κεφαλιά του Ντε Λα Μπέγια και ένα λεπτό μετά ο Φορτούνης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με απευθείας κόρνερ! Στο 28’ το πλασέ του Φορτούνη κόπηκε σωτήρια από τον Καρλάο, ενώ στο 35’ το σουτ του Μαρίν πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Οι χαμένες ευκαιρίες συνεχίστηκαν και το δεύτερο μέρος… Στο 48’ η σέντρα-σουτ του Σεμπά βρήκε στο δοκάρι, ενώ στο 54’ ήταν η σειρά του ΑΠΟΕΛ να απειλήσει, με τον Λεάλι να μπλοκάρει την κεφαλιά του Σωτηρίου. Στο 62’ έγινε ένα τρομερό σκηνικό σε αλλαγή του Ολυμπιακού. Ο 4ος σήκωσε τη ταμπέλα με το no.11 του Μαρίν, ο Γερμανός αντέδρασε για την αλλαγή και ο Μπέντο την ακύρωσε (!) για να βγάλει δύο λεπτά μετά τον Φορτούνη!

Στο 66’ ο Ολυμπιακός είχε τρίτο δοκάρι στο ματς. Ο Ντε Λα Μπέγια έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ιντέγε έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Μερκής έδιωξε τη μπάλα σχεδόν στη γραμμή, στέλνοντας την στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 78’ ο Μπέντο ολοκλήρωσε τις αλλαγές, ρίχνοντας τους Καρντόσο και Μάρτινς αντί των Μαρίν και Καμπιάσο. Μάλιστα η κάμερα έπιασε τον Τσόρι να δείχνει απορημένος (και ξενερωμένος) για το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Πορτογάλο.

Δύο λεπτά μετά την είσοδο του, ο Μάρτινς έβγαλε τρομερή πάσα στον Ελιουνούσι, αυτός έπιασε το σουτ στην κίνηση, όμως ο Βάτερμαν πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση, κρατώντας το μηδέν. Τα επόμενα λεπτά κύλησαν χωρίς άλλη αξιόλογη φάση μέχρι το 90+1’ όταν το σουτ του Μιλιβόγιεβτς από το ύψος της περιοχής έφυγε δίπλα από το δοκάρι. Το 1-0 υπέρ του ΑΠΟΕΛ έμεινε μέχρι το φινάλε και ο κόσμος στο «Καραϊσκάκη» αποδοκίμασε τους Πειραιώτες για τη δεύτερη σερί ήττα σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Η βαθμολογία:


1. ΑΠΟΕΛ 6
2. Ολυμπιακός 3
3. Αστάνα 1
4. Γιούνγκ Μπόις 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.