Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοιτάζει Γερμανό για τον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας η FA

Κοιτάζει Γερμανό για τον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας η FA

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2016 20:14
Την περίπτωση του Γερμανού προπονητή, Ραλφ Ράνγκνικ εξετάζουν οι άνθρωποι της Αγγλικής Ομοσπονδίας για τη θέση του προπονητή της Εθνικής Αγγλίας.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Εθνική Αγγλίας μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον Σαμ Αλαρντάις, ο οποίος αποτελεί ήδη παρελθόν από τα «τρία λιοντάρια».

Όπως αποκαλύπτει το «Sky Sports», ψηλά στη λίστα της Αγγλικής Ομοσπονδίας βρίσκεται ο Ραλφ Ράνγκνικ, νυν τεχνικός διευθυντής της Λειψίας. Ο 58χρονος Γερμανός είχε βρεθεί το καλοκαίρι σε συζητήσεις με την FA για το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Ρόι Χότζον, όμως η Ομοσπονδία αποφάσισε τελικά να δώσει τα ηνία σε Άγγλο προπονητή.

Σίγουρα το όνομα του Ράνγκνικ προκαλεί έκπληξη, αφού ο 58χρονος έχει σταματήσει την προπονητική από το 2011, όταν και αποχώρησε από τον πάγκο της Σάλκε, επικαλούμενος υπερκόπωση! Από το 2012 είναι τεχνικός διευθυντής στη Λειψία, ενώ την τριετία 2012-15 ανέλαβε ίδιο ρόλο και στην άλλη ομάδα της Red Bull, Σάλτσμπουργκ.

Μετά από την αποκάλυψη του «Sky Sports», ο Ράνγκνικ ανέβηκε στη 2η θέση των φαβορί από τους μπουκ όσον αφορά τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει ως μόνιμος τον Αλαρντάις. Πρώτος παραμένει ο υπηρεσιακός Σάουθγκέιτ, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Στιβ Μπρους, Αρσέν Βενγκέρ και Άλαν Πάρντιου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.