Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: «Αυτοκτόνησε» ο Παναθηναϊκός

Γιουρόπα Λιγκ: «Αυτοκτόνησε» ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2016 22:00
Ο Παναθηναϊκός έχασε τα… άχαστα κόντρα στην Θέλτα και τελικά… κατάφερε να χάσει, με τους Ισπανούς να παίρνουν τη νίκη με 2-0 στο Βίγκο χάρη σε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (84’ Γκουιντέτι, 89' Βας). Φωνάζουν για πέναλτι και αποβολή οι «πράσινοι», μια αλλαγή και αυτή στο 88’ από τον Στραματσόνι!

Χωρίς βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές στο Γιουρόπα Λιγκ έμεινε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα κόντρα στην Θέλτα, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο δεν πήραν καμία βοήθεια από τον προπονητή τους και οι Ισπανοί «χτύπησαν» με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, παίρνοντας τη νίκη (2-0) στο Βίγκο.

Οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι σε όλο πρώτο μέρος, δεν απειλήθηκαν καθόλου από την Θέλτα, όμως τους έλειπε το γκολ. Στο 25’ ο Λουντ δεν κατάφερε να ευστοχήσει από καλή θέση ενώ στο 27’ το πλασέ του Ζέκα μέσα από την περιοχή ήταν αδύναμο και δεν προβλημάτισε τον Σέρχιο.

Ο γκολκίπερ της Θέλτα πραγματοποίησε διπλή τεράστια απόκρουση στο 38’, νικώντας αρχικά τον Ιμπάρμπο σε τετ-α-τετ, ενώ στην συνέχεια της φάσης είπε «όχι» με το πόδι σε σουτ του Κουλιμπαλί.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος. Η Θέλτα αδυνατούσε να απειλήσει την εστία του Στιλ και ο Παναθηναϊκός συνέχιζε να πιέζει για να ανοίξει το σκορ. Μάλιστα στο 67’ δικαιούται να φωνάζει για την απόφαση του διαιτητή να μην του δώσει πέναλτι (και κόκκινη) για σπρώξιμο του Καμπράλ στον Ιμπάρμπο, που ετοιμάζονταν να εκτελέσει.

Στο 74’ ο Μπέργκ σούταρε εντελώς άστοχα από καλή θέση και στο επόμενο λεπτό ο Σέρχιο μπλόκαρε με διπλή επέμβαση το δυνατό σουτ του Ιμπάρμπο. Από εκείνο το σημείο, οι «πράσινοι» έδειξαν πως ήθελαν φρεσκάρισμα, ωστόσο ο Στραματσόνι δεν προχώρησε σε καμία αλλαγή μέχρι το 88’. Η Θέλτα άρχιζε να κερδίζει μέτρα και στο 84’ κατάφερε να προηγηθεί με τον Γκουιντέτι, σε μία από τις λίγες φορές που τον έχασαν οι στόπερ του «τριφυλλιού».

Δύο λεπτά μετά ο Ιμπάρμπο θα μπορούσε να ισοφαρίσει, όμως η κεφαλιά που επιχείρησε είχε στόχο τον Σέρχιο. Τελικώς στο 89’ ο Βας «κλείδωσε» τη νίκη της Θέλτα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 με απευθείας φάουλ. Δύο παιχνίδια, δύο ήττες για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πλέον έχει αρκετά δύσκολο έργο για να πάρει την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο άλλο παιχνίδι, ο Άγιαξ έκανε το «2 στα 2», νικώντας με 1-0 την Σταντάρ Λιέγης στο Άμστερνταμ. Πλέον ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό είναι οι δύο νίκες στα «κολλητά» παιχνίδια με τους Βέλγους, προκειμένου να μπουν ξανά στο κόλπο πρόκρισης.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Άγιαξ 6
2. Θέλτα 4
3. Σταντάρ Λιέγης 1
4. Παναθηναϊκός 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.