Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός σε ΕΠΟ: «Κάνατε το ποδόσφαιρο οίκο ανοχής»!

Ολυμπιακός σε ΕΠΟ: «Κάνατε το ποδόσφαιρο οίκο ανοχής»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2016 19:08
Ο Ολυμπιακός πήρε και αυτός θέση για τους ορισμούς των διαιτητών, κατηγορώντας την ΕΠΟ ότι έχει κάνει το ποδόσφαιρο οίκο ανοχής. «Ας εξαφανιστούν όλοι τους, να ξεβρωμίσει ο τόπος» αναφέρουν σχετικά στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Επίθεση στην ΕΠΟ σχετικά με τους ορισμούς των διαιτητών εξαπέλυσε ο Ολυμπιακός, κάνοντας λόγο ότι η Ομοσπονδία έχει μετατρέψει το ποδόσφαιρο σε οίκο ανοχής. Στην Πλατεία Αλεξάνδρας τόνιζαν ότι:

«Η ΕΠΟ έχει την απόλυτη ευθύνη για το χάος στο ποδόσφαιρο και για τους κωμικοτραγικους ορισμούς διαιτητών απο το το τρίο Βασσαρα , Ντεπυς Κοξενογλου, Θωμά Μητροπουλο και των κολαούζων τους. Η ανικανότητα της ομοσπονδίας έχει ξεπεράσει τα όρια του γελοίου και έχει μετατρέψει το ποδόσφαιρο σε οικο ανοχής. Ας εξαφανιστούν όλοι τους, να ξεβρωμίσει ο τόπος και να πάμε σε μια νέα μέρα για το ποδόσφαιρο».

Παναθηναϊκός: «Άξιος ο μισθός του Κύρου Βασσάρα»


Ολυμπιακός σε ΕΠΟ: «Κάνατε το ποδόσφαιρο οίκο ανοχής»!
Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξαπέλυσε επίθεση στον Κύρο Βασσάρα, τον οποίο κατηγορεί ότι αγνόησε τις ενστάσεις του αρχιδιαιτητή Σαραϊδάρη και ότι: «μαζί με τους φίλους του από τον Πειραιά, επιδιώκουν να ανατινάξουν ότι συμφωνήθηκε στη Σούπερ Λιγκ»

Από τον Παναθηναϊκό σχολίαζαν αναφορικά με τους ορισμούς του Κύρου Βασάρα για την 6η αγωνιστική: «Άξιος ο μισθός του Κύρρου Βασάρα.

Ο εκλεκτός του ελληνικού συστήματος βγήκε επιτέλους στο προσκήνιο, αποκαλύφθηκε και οι μάσκες έπεσαν.Επίμονα, μεθόδευσε τις προηγούμενες εβδομάδες αλλά πολύ περισσότερο σήμερα, των ορισμό όλων των καλόπαιδων της ελληνικής διαιτησίας, αγνοώντας τις ενστάσεις του τοποθετημένου από τη SL αρχιδιαιτητή Σαραϊδάρη.

Μαζί με τους φίλους του από τον Πειραιά, επιδιώκουν να ανατινάξουν ότι με κόπο συμφωνήθηκε στη S.L. και επιβλήθηκε στους υπόδικους της ΕΠΟ. Τελικός στόχος, η ολοκληρωτική καταστροφή του ποδοσφαίρου
».

ΠΑΟΚ για Βασσάρα: «Αποφάσισε να επωμιστεί την ντροπή που έφερε στο ποδόσφαιρο ο Παππάς»


Η επαναφορά του Ανδρέα Παππά στους ορισμούς των αγώνων έφερε την οργισμένη αντίδραση και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κατηγορεί τον Κύρο Βασσάρα πως επωμίζεται με την κίνησή του «την ντροπή που δημιούργησε στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ανδρέας Παππάς». Αναλυτικά:

«Ο Βασσάρας αποφάσισε να επωμιστεί την ντροπή που έφερε στο ποδόσφαιρο ο Παππάς. Αυτό απλά αποδεικνύει ότι κακώς δεν πήρε τον δρόμο του Γκιρτζίκη ήδη, εφόσον υπηρετούν το ίδιο καθεστώς»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.