Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Ντέρμπι Γιουνάιτεντ-Σίτι στους «16»

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Ντέρμπι Γιουνάιτεντ-Σίτι στους «16»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/9/2016 00:37
Ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι έβγαλε η κληρωτίδα για τη φάση των «16» του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Γουέστ Χαμ-Τσέλσι και Λίβερπουλ-Τότεναμ τα ματς που ξεχωρίζουν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι εξασφάλισαν την πρόκριση για τη φάση των «16» του Λιγκ Καπ Αγγλίας και λίγη ώρα μετά έμαθαν ότι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο «Όλντ Τράφορντ».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν με 3-1 την Νορθάμπτον εκτός έδρας, χάρη σε δύο γκολ στο δεύτερο μέρος. Στο 17’ ο Κάρικ «έγραψε» το 1-0, όμως οι γηπεδούχοι, που αγωνίζονται στην 3η κατηγορία, ισοφάρισαν σε 1-1 με πέναλτι του Ρέβελ (42’). Στην επανάληψη, ο Ερέρα (68’) «έγραψε» το 2-1 και επτά λεπτά μετά ο Ράσφορντ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, «σφραγίζοντας» το εισιτήριο της πρόκρισης.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με 2-1 από την έδρα της Σουόνσι και πλέον θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ. Κλισί (49’) και Γκαρσία (67’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους «πολίτες», με την Σουόνσι να μειώνει απλώς στις καθυστερήσεις με τον Σίγκουρτσον.

Ματσάρες σε Λονδίνο και Λίβερπουλ


Λιγκ Καπ Αγγλίας: Ντέρμπι Γιουνάιτεντ-Σίτι στους «16»
Με γκολ του Παγιέτ στο 90+6’ η Γουέστ Χαμ κέρδισε με 1-0 την Άκρινγκτον (ομάδα 4ης κατηγορίας) στο Λονδίνο και πλέον ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Τσέλσι. Από την άλλη, η Άρσεναλ, που κέρδισε την Τρίτη την Νότιγχαμ Φόρεστ (4-0), θα υποδεχτεί την Ρέντινγκ στο Έμιρειτς.

Από την άλλη, η Τότεναμ διέλυσε με 5-0 την Τζίλιγχαμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και πλέον θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ». Ο Έρικσεν με δύο γκολ και ο Λαμέλα με γκολ και τρεις ασίστ ήταν οι πρωταγωνιστές για τους «πετεινούς», με τους Γιάνσεν και Ονόμα να μπαίνουν και αυτοί στον πίνακα των σκόρερ.

Στα άλλα παιχνίδια, η Σαουθάμπτον κέρδισε με 2-0 την Κρίσταλ Πάλας και στον επόμενο γύρο θα υποδεχτεί την Σάντερλαντ. Με γκολ του Χένρικσεν στο 90+1’ η Χαλ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Στόουκ στο «Μπριτάνια» και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Μπρίστολ Σίτι στο «Άστον Γκέιτ». Οι «Ρόμπινς» με γκολ του Άμπραχαμ στο 90’ πέρασαν με 2-1 από την έδρα της Φούλαμ και πέρασαν στον 4ο γύρο. Λιντς – Νόριτς και Νιούκαστλ – Πρέστον τα άλλα ζευγάρια που προέκυψαν από τη βραδινή κλήρωση.

Αναλυτικά τα ζευγάρια για τη φάση των «16» (25-26 Οκτωβρίου)


Γουέστ Χαμ – Τσέλσι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι

Άρσεναλ – Ρέντινγκ

Λίβερπουλ – Τότεναμ

Μπρίστολ Σίτι – Χαλ

Λιντς – Νόριτς

Νιούκαστλ – Πρέστον

Σαουθάμπτον - Σάντερλαντ

*μονά ματς, παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.