Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Διατήρησε την παράδοση η Μίλαν

Σέριε Α: Διατήρησε την παράδοση η Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2016 01:27
Με τον Μπάκα να βρίσκει ξανά δίχτυα, η Μίλαν κέρδισε με 2-0 την Λάτσιο στο «Σαν Σίρο» και έπιασε προσωρινά την Γιουβέντους στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Η Μίλαν κέρδισε με 2-0 την Λάτσιο στο «Σαν Σίρο», πέτυχε δύο σερί νίκες στην Σέριε Α για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο και διατήρησε την παράδοση που την θέλει να μην χάνει από τους «λατσιάλι» στην έδρα της από το 1989 (σε παιχνίδια πρωταθλήματος)!

Η Λάτσιο μπήκε πιο δυνατά και η Μίλαν χρειάστηκε τις επεμβάσεις του Ντοναρούμα σε προσπάθειες των Τζόρτζεβιτς (3’) και Μίλινκοβιτς-Σάβιτς (12’) για να κρατήσει το μηδέν. Στη συνέχεια, οι «ροσονέρι» ανέβασαν την απόδοση τους και στο 34’ πήραν το προβάδισμα με τον Κάρλος Μπάκα, ο οποίος νίκησε σε τετ-α-τετ τον Θωμά Στρακόσα.

Ο γιος του Φώτη Στρακόσα έκανε ντεμπούτο και στο 38’ απέκρουσε το σουτ του Μποναβεντούρα, κρατώντας το 1-0. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (56’) ο Νιάνγκ αστόχησε σε κενή εστία από το ένα μέτρο μετά από πάρε-βάλε του Καλάμπρια, ωστόσο, ο Γάλλος επιθετικός κατάφερε να σκοράρει στο 73’, «γράφοντας» το 2-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Ακολούθησε μια ωραία απόκρουση του Στρακόσα σε μακρινό σουτ του Κούτσκα ενώ στο φινάλε ο Ιμόμπιλε είχε σημαντική ευκαιρία για να μειώσει σε 2-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.