Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Πεντάρα στην Βόλφσμπουργκ η Ντόρτμουντ (video)

Μπουντεσλίγκα: Πεντάρα στην Βόλφσμπουργκ η Ντόρτμουντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2016 01:06
Μετά τις εξάρες σε Λέγκια και Ντάρμσταντ, η Ντόρτμουντ διέλυσε με 5-1 την Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας και έφτασε τα 17 γκολ σε μια εβδομάδα!

Δεν σταματά να σκοράρει η Ντόρτμουντ! Οι Βεστφαλοί έκαναν πάρτι στην έδρα της Βόλφσμπουργκ και με το εντυπωσιακό 5-1 ανέβηκαν, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στα πρώτα 16 λεπτά. Στο 4’ ο Γκερέιρο εκμεταλλεύτηκε την τρομερή κάθετη του Μπάρτρα και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 16’ ο Ομπαμεγιάνγκ σκόραρε με ωραίο πλασέ, διπλασιάζοντας το προβάδισμα των Βεστφαλών.

Στο 50’ ο Μπούρκι πραγματοποίησε απίστευτη τριπλή επέμβαση σε προσπάθειες των Ντράξλερ και Γκόμεζ, όμως δύο λεπτά μετά ο Ντιντάβι μείωσε σε 2-1, βάζοντας την Βόλφσμπουργκ στο ματς.

Αυτό δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 58’ ο Ντεμπελέ «έγραψε» το 3-1, σκοράροντας όμως από θέση οφσάιντ. Τα πάντα τελείωσαν στο 62’, όταν ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε από κοντά το 4-1, ενώ το… κερασάκι έβαλε ο Πίτσεκ (73’), σκοράροντας με καρφωτή κεφαλιά για το τελικό 5-1.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.