Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: 4x4 με τριάρα η Μπάγερν, χωρίς βαθμό Σάλκε και Βέρντερ

Μπουντεσλίγκα: 4x4 με τριάρα η Μπάγερν, χωρίς βαθμό Σάλκε και Βέρντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2016 23:38
Η Μπάγερν κέρδισε με 3-0 την Χέρτα στο Μόναχο και έκανε το «4 στα 4» στο πρωτάθλημα, όντας μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Στη δεύτερη θέση η Κολωνία, στον πάτο Σάλκε και Βέρντερ.

Την μοναξιά στην πρώτη θέση της Μπουντεσλίγκα απολαμβάνει η Μπάγερν. Στο ντέρμπι κορυφής του Μονάχου, οι Βαυαροί επικράτησαν με 3-0 της Χέρτα και έκαναν το «4 στα 4» στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι ξεκίνησαν δυνατά το ματς και στο 16’ κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του Ριμπερί. Η Χέρτα απείλησε ελάχιστα τους γηπεδούχους και στο 68’ ο Τιάγκο «έγραψε» το 2-0, «κλειδώνοντας» τη νίκη των Βαυαρών. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Ρόμπεν έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, σκοράροντας στο πρώτο του παιχνίδι μετά τον Μάρτιο.

Στην 2η θέση η Κολωνία, στον πάτο Σάλκε και Βέρντερ


Η Κολωνία κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν και βρίσκεται μόνη στη δεύτερη θέση, όντας στο -2 από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 36’ με τον Χούντελαρ, όμως η Κολωνία εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της αντίπαλης άμυνας και γύρισε το ματς με Οσάκο (38’), Μοντέστ (77’) και Τσόλερ (83’). Τέσσερα ματς, τέσσερις ήττες για τους «βασιλικούς μπλε», που βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας.

Εκεί… συγκατοικεί με την Βέρντερ Βρέμης, η οποία κατάφερε να χάσει στην έδρα της από την Μάιντς (1-2), παρότι νικούσε μέχρι το 87’. Μόλις στο 12’ ο Χάιροβιτς έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, όμως Μάλι (87’) και Ντε Μπλάσιτς (90+2’), γύρισαν το σκορ, αφήνοντας στον… πάτο τους «πράσινους».

Στα άλλα παιχνίδια, η Λεβερκούζεν «κόλλησε» στο 0-0 με την Άουγκσμπουργκ, χάνοντας πέναλτι για δεύτερο σερί παιχνίδι. Τέλος, η Λειψία προηγήθηκε στο 6’ κόντρα στην Γλάντμπαχ, όμως τα «πουλάρια» κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 84’, φεύγοντας με βαθμό από την «Ρεντ Μπουλ Αρίνα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.