Αλαφούζος: «Έπρεπε να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός» (video)

Αλαφούζος: «Έπρεπε να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός» (video)Οι επαφές του Βαγγέλη Μαρινάκη με την ΕΠΟ για την υπόθεση του Εθνικού Γαζώρου θα έπρεπε ν' αποφέρουν στον Ολυμπιακό τιμωρία υποβιβασμού, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος. «Μας έκλεψαν το περσινό πρωτάθλημα, έχουμε εφάμιλλο ρόστερ με αυτό του Ολυμπιακού», υποστήριξε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας σε εκδήλωση των ομογενών της Αμερικής, υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να υποβιβαστεί για χειραγώγηση απόφαση της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε επίσης στο ρόστερ του «τριφυλλιού», τονίζοντας πως είναι εφάμιλλο με αυτό των «ερυθρόλευκων». Παράλληλα, παραδέχτηκε πως το εγχείρημα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Στην ομιλία του προς τους προσκεκλημένους σημείωσε μεταξύ άλλων:


«Ο Ολυμπιακός φέτος είχε πολύ ομάδα, σε αντίθεση με την περσινή ομάδα και φέτος άξιζε να κερδίσει το πρωτάθλημα. Και θα το κέρδιζε χωρίς τις απάτες που συχνά κατηγορούνται. Πέρσι το έκλεψε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός από εμάς, επειδή εμείς ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Το σημερινό μας ρόστερ είναι εφάμιλλο του Ολυμπιακού και σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει παρακολουθήσει επίσημα πολλά τηλέφωνα, πολλών ανθρώπων στην Ελλάδα που ανακατεύονται σε αυτές τις διαδικασίες. Και μέσα σε αυτές εμφανίζεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο κύριος Μαρινάκης, να παίρνει τον νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, τον κύριο Κουρίδη, και να του δίνει οδηγίες πως πρέπει η αντιστραφεί η απόφαση και να μην τιμωρηθεί ο Εθνικός Γαζώρου και να κερδίσει τον αγώνα. Και τον παίρνει πίσω ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ μετά από μερικές ώρες ή την επόμενη μέρα, και του λέει “μίλησα με την Επιτροπή πήραμε αυτή την απόφαση και το αλλάξαμε”. Αυτό είναι μία σαφής χειραγώγηση παιχνιδιού και η τιμωρία είναι υποβιβασμός. Τελεία, δεν υπάρχει άλλο…

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία δεν πήγε τόσο καλά όσο περιμέναμε να πάει και οπωσδήποτε πρέπει να σκεφτούμε πως αυτό το μοντέλο της αυτοχρηματοδότησης θα αλλάξει.Ίσως θα πρέπει να υπάρξει μια ευρύτερη Συμμαχία, δηλαδή να υπάρχουν πολλοί οπαδοί που να βάζουν ένα μικρό ποσό και να είναι μέλη και μέτοχοι του Παναθηναϊκού και συγχρόνως να υπάρχει κάτι που σκεφτόμαστε, δεν είναι ακόμη αποφασισμένο, μια Γερουσία, όπου να είναι 10-15 επιχειρηματίες να βάζουν χρήματα, εγώ ούτως ή άλλως έχω υποχρεώσεις και από το νόμο να βάζω κάποια χρήματα, αλλά να δημιουργηθεί μια Γερουσία που θα τον διοικεί. Διότι το απλοϊκό, ρομαντικό μοντέλο που όλοι μαζί οι Παναθηναϊκοί θα διοικούσαμε τον Παναθηναϊκό δεν πέτυχε, είχε αδυναμίες.

Κινδυνεύαμε να είχαμε θέματα λαϊκισμού, όπως έχουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα.
Θα έχουμε ένα υβριδικό σύστημα, που οι πολλοί να βάζουν λίγα και κάποια Γερουσία τα πολλά, όχι πάρα πολλά. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Είναι μια βάρδια» είπε ο Γιάννης Αλαφούζος
».Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: