Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στραματσιόνι: «Όποιος δεν αντέχει την πίεση, καλύτερα να φύγει»

Στραματσιόνι: «Όποιος δεν αντέχει την πίεση, καλύτερα να φύγει»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/5/2016 00:34
Ο Αντρέα Στραματσιόνι ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα του Παναθηναϊκού και χτύπησε «καμπανάκι» στους παίκτες, τονίζοντας πως «όποιος δεν μπορεί να αντέξει την πίεση, να φύγει από το σύλλογο».

Σαφέστατο μήνυμα στους παίκτες του έστειλε ο Αντρέα Στραματσιόνι μέσα από την κάμερα της Nova. Ο Ιταλός τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας και τόνισε πως δεν θα ανεχθεί περαιτέρω δικαιολογίες από κανέναν.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι η έλευση του Ζιλμπέρτο Σίλβα και δήλωσε πως είναι όνειρο του να μπει στη νέα Λεωφόρο ως τεχνικός των «πρασίνων».

Αναλυτικά ο Ιταλός είπε στην κάμερα της NOVA:


Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Με τον ΠΑΟΚ ήταν σαν να χάσαμε. Το είπα στους παίκτες μου. Είναι ένα ειλικρινές σχόλιο αυτό. Είναι ξεκάθαρο πως θέλαμε παραπάνω από την ισοπαλία. Ήταν σαν ήττα η ισοπαλία. Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που προηγηθήκαμε και λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης χάσαμε το προβάδισμα. Πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό, είναι θέμα νοοτροπίας. Δεν πρέπει να σταματήσουμε να μαχόμαστε. Είμαστε Παναθηναϊκός και αυτό είναι κάτι που θα κάνουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Για την πίεση: «Πρέπει να καταλάβουμε γρήγορα πως είμαστε στον Παναθηναϊκό και έχουμε πίεση. Όποιος δεν μπορεί να παίξει κάτω από την πίεση, όποιος δεν το καταλαβαίνει, καλύτερα να φύγει από τον σύλλογο».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Κάναμε δύο λάθη, δεχθήκαμε δύο ευκαιρίες και δύο γκολ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί σε όλο το ματς. Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι. Το είπα σε όλους. Δεν θέλω να ακούσω δικαιολογίες. Όλοι έκαναν λάθη φέτος στον Παναθηναϊκός. Εγώ πρώτος. Δεν θέλω να ακούσω δικαιολογίες, θέλω να δω μάχη και να φανεί απο τα αποτελέσματα, όχι από τα λόγια. Ούτε δοκάρια, ούτε ατυχία, ούτε τίποτα».

Για την ΑΕΚ: «Είμαι πολύ συγκεντρωμένος στην ομάδα μου. Είναι δύσκολο στο φινάλε της σεζόν να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Κάτι περίεργο συνέβη σχετικά με το πρόγραμμα και το μόνο που με νοιάζει ειναι η ομάδα μου».

Για τον Ζιλμπέρτο: «Είμαι ενθουσιασμένος και χαρούμενος. Χρειαζόμαστε το χάρισμά του, την εμπειρία του. Είδε το ματς με τον ΠΑΟΚ, μοιραστήκαμε τις απόψεις μας. Είναι η πρώτη μεταγραφή για την νέα χρονιά και είμαι χαρούμενος».

Για την νέα Λεωφόρο: «Μέρα με την μέρα καταλαβαίνω πόσο σπουδαία είναι η ιστορία του συλλόγου. Νιώθω το πάθος. Ο σύλλογος ανήκει στον κόσμο του. Δεν είναι κάτι συνηθισμένο στην Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικό να γίνει το γήπεδο μας αντάξιο της νέας εποχής και είναι κάτι που ονειρεύομαι να ειμαι προπονητής της ομάδας που θα μπει στο γήπεδο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.