Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας: Το σήκωσε με σούπερ Μήτρογλου η Μπενφίκα

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας: Το σήκωσε με σούπερ Μήτρογλου η Μπενφίκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/5/2016 23:46
Με τον Κώστα Μήτρογλου να πετυχαίνει δύο γκολ στον τελικό, η Μπενφίκα διέλυσε με 6-2 την Μαρίτιμο και κατέκτησε το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας για 3η σερί χρονιά.

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Μπενφίκα σήκωσε και το Λιγκ Καπ! Με πρωταγωνιστή τον Κώστα Μήτρογλου, οι «αετοί» διέλυσαν με 6-2 την Μαρίτιμο και κατέκτησαν το τρόπαιο για 7η φορά στην ιστορία της.

Ο Ζόνας «έγραψε» το 1-0 στο 11ο λεπτό και εφτά λεπτά μετά ο Μήτρογλου ανέβασε το δείκτη του σκορ με κοντινό πλασέ. Ο Έλληνας επιθετικός δεν έμεινε εκεί, αφού στο 38’ σκόραρε με εκπληκτικό σουτ λίγο μέσα από την περιοχή, «γράφοντας» το 3-0.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Μαρίτιμο έπιασε στον ύπνο την άμυνας της Μπενφίκα και μείωσε με τον Ζοάο Ντιόγκο, όμως στο 77’ ο Ζόνας έδωσε πάρε-βάλε στον Γκαιτάν και αυτός «έγραψε» το 4-1 στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των Πορτογάλων (σ.σ. ανακοίνωσε ότι αποχωρεί). Στο 83’ ο Φρανσέρτζιο μείωσε σε 4-2 από την άσπρη βούλα του πέναλτι, όμως Ζαρδέλ (90+1’) και Χιμένεθ (90+2’ πεν.) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «αετών», διαμορφώνοντας το τελικό 6-2.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.