Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Σοσιεδάδ έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Σοσιεδάδ έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/4/2016 23:21
Η Σοσιεδάδ κέρδισε με 1-0 την Μπαρτσελόνα στο «Ανοέτα» και έβαλε… φωτιά στη μάχη του πρωταθλήματος, επιτρέποντας σε Ατλέτικο και Ρεάλ να πλησιάσουν στο -3 και στο -4 από την κορυφή!

Η Μπαρτσελόνα έχασε για τέταρτη σερί φορά στην έδρα της Σοσιεδάδ (1-0) και το πρωτάθλημα αποκτά και πάλι ενδιαφέρον! Οι «μπλαουγκράνα» γνώρισαν δεύτερη σερί ήττα και πλέον βρίσκονται στο +3 από την 2η Ατλέτικο αλλά και στο +4 από την 3η Ρεάλ, με έξι αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, που παρατάχθηκε χωρίς τον τιμωρημένο Σουάρες, βρέθηκε από πολύ νωρίς με την πλάτη στον τοίχο, καθώς στο 5’ η Σοσιεδάδ «έγραψε» το 1-0 με εκπληκτική κεφαλιά του Οϊαρθάμπαλ. Τρία λεπτά νωρίτερα, η Μπαρτσελόνα είχε φτάσει μια… ανάσα από το γκολ, όμως ο Νεϊμάρ δεν κατάφερε από κοντά να νικήσει τον Ρούλι.

Το γκολ επηρέασε την Μπαρτσελόνα, η οποία τα βρήκε σκούρα απέναντι στην πολύ καλά στημένη Σοσιεδάδ. Οι γηπεδούχοι δεν άφηναν χώρους στους Καταλανούς, οι οποίοι απείλησαν μόνο μια φορά μέχρι το ημίχρονο. Στο 34’, ο Νεϊμάρ βρήκε τον Τουράν, αυτός επιχείρησε το σουτ, όμως ο Ρούλι κράτησε το μηδέν.

Στην επανάληψη, ο Λουίς Ενρίκε έριξε στο ματς τους Ινιέστα και Άλμπα και η Μπαρτσελόνα αύξησε την πίεση της για την ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 55’ ο Ρούλι πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Ινιέστα, ενώ στο 62’ το φάουλ του Νεϊμάρ έφυγε δίπλα από το δοκάρι. Δέκα λεπτά μετά, ο Ρούλι είπε «όχι» σε κοντινό πλασέ του Μέσι και στο 86’ πραγματοποίησε νέο στοπ, αυτή τη φορά σε σκαστή κεφαλιά του Αργεντινού.

Η Σοσιεδάδ κράτησε το μηδέν και υποχρέωσε την Μπαρτσελόνα σε δεύτερη σερί ήττα, βάζοντας… φωτιά στη μάχη του τίτλου. Οι Καταλανοί έμειναν χωρίς νίκη στο «Ανοέτα» από τον Μάιο του 2007 και πλέον Ατλέτικο και Ρεάλ μπήκαν για τα καλά στην μάχη του τίτλου

Νίκες για Ατλέτικο και Ρεάλ


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Σοσιεδάδ έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα
Οι «ροχιμπλάνκος» πέρασαν με 3-1 από την έδρα της Εσπανιόλ και πλέον βρίσκονται στο -3 από την κορυφή. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 29’ με τον Ντιόπ, όμως ο φορμαρισμένος Τόρες απάντησε στο 36’, ισοφαρίζοντας σε 1-1, μετά από ασίστ του Κόκε.

Στο 59’ οι παίκτες του Σιμεόνε συνεργάστηκαν εξαιρετικά και ο Γκριεζμάν ολοκλήρωσε την ανατροπή, μετά από δεύτερη ασίστ του Κόκε. Ο Ισπανός μέσος ήταν εξαιρετικός και στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1, στέλνοντας την ομάδα του και πάλι στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Στο κόλπο για τον τίτλο μπήκε και η Ρεάλ. Η «βασίλισσα» κέρδισε με 4-0 την Εϊμπάρ στην Μαδρίτη, έχοντας πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό με απευθείας φάουλ του Χάμες και στο 18’ ο Λούκας Βάθκεθ «έγραψε» το 2-0, μετά από ασίστ του Ρονάλντο. Ένα λεπτό μετά, ο Πορτογάλος βρήκε και αυτός τα δίχτυα και έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος που φτάνει τα 30+ γκολ στην Πριμέρα για έκτη σερί σεζόν.

Στο 39’ ο «CR7» μοίρασε δεύτερη ασίστ, αυτή τη φορά για τον Χεσέ, και έφτασε τις 11 στο πρωτάθλημα, μία λιγότερη από τον πρωτοπόρο της σχετικής λίστας, Σουάρες (12). Στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ πάτησε… φρένο και το 4-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.