Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Όταν ο Παναθηναϊκός «άγγιξε» το θαύμα στο «Καμπ Νου» (video)

Όταν ο Παναθηναϊκός «άγγιξε» το θαύμα στο «Καμπ Νου» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/4/2016 16:17
Σαν σήμερα, στις 9 Απριλίου του 2002, ο Παναθηναϊκός έφτασε μια… ανάσα από την μεγάλη πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα (3-1) στο «Καμπ Νου», για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στις 9 Απριλίου του 2002, ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, πραγματοποιώντας μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές του εμφανίσεις απέναντι στην ομάδα των Τσάβι, Πουγιόλ, Λουίς Ενρίκε, Οφερμαρς, Κλάιφερτ, Κοκού, Ριβάλντο, Σαβιόλα.

Οι «πράσινοι» πήγαν στο «Καμπ Νου» για να υπερασπιστούν το 1-0 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο και προηγήθηκαν στο 8’ με βολίδα του Κωνσταντίνου. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα με δύο γκολ του Λουίς Ενρίκε (23’, 49’) και ένα του Χαβιέρ Σαβιόλα (61’), «έγραψε» το 3-1, παίρνοντας σκορ πρόκρισης.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζονταν ένα γκολ για να πάρει αυτός την πρόκριση και το τελευταίο μισάωρο βρήκε την Μπαρτσελόνα να δεινοπαθεί προκειμένου να διαφυλάξει το σκορ πρόκρισης.

Στο 80’ ο Μπονάνο ανέτρεψε στον Ολισαντέμπε στην περιοχή και στη συνέχεια ο Πουγιόλ εμφανίστηκε σαν από μηχανής Θεός, σώζοντας στη γραμμή την κοντινή προβολή του Κωνσταντίνου.

Πέντε λεπτά μετά, το πλασέ του Ολισαντέμπε έφυγε άουτ, ενώ στο 90+7’ το σουτ του Γκόραν Βλάοβιτς πέρασε... εκατοστά από το δοκάρι. Η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε τελικά στα ημιτελικά, όπου ηττήθηκε με συνολικό σκορ 3-1 από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ.

Παναθηναϊκός: Νικοπολίδης, Σάριτς, Κυργιάκος, Χένρικσεν, Φύσσας, Γκούμας, Μπασινάς, Καραγκούνης (45+ Μικάελσεν), Κόλκα (77 Βλάοβιτς), Λυμπερόπουλος (46 Ολιζαντέμπε), Κωνσταντίνου.

Μπαρτσελόνα: Μπονάνο (84 Ρέινα), Πουγιόλ, ντε Μπουρ, Αμπελάρδο, Κόκο (45+ Κλάιφερτ), Τσάβι, Λουΐς Ενρίκε, Κοκού, Ριβάλντο, Όφερμαρς (74 Γκάμπρι), Σαβιόλα.

Το γκολ και οι ευκαιρίες του Παναθηναϊκού:




Όλα τα γκολ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.